Yildizzza Merhaba anasınıfı anneleri okulda tuvalet işini nasıl hallediyorsunuz? Çocuklarınız özellikle kakadan sonra temizliklerini yapabiliyorlarmış? Yada yardım eden birisi varmı ?
coraplarheptek Yildizzza öğretmenleri yardım etmiyor hatta o gün zor çıkarabileceği bir kıyafet giymişse bu kıyafet ile tuvalete gidemiyor zorunda kalmadıkca gıydırmeyelim diye uyarıyorlar 4 yasında oğlum anasınıfına gidiyor evde sürekli poposunu temizleme alıştırmaları yaptık başlamadan once şuan idare ediyor
3cocukluananingunlugu Yildizzza peçeteyle silmeyi öğretin eve gelince siz yıkar çamaşır değiştirirsiniz
Pinar_kb simseklivekalpli okulöncesi öğretmeni olarak cevap vereyim yardım etmiyorum. Aksi bir durumda varsa görevliyi çağırıyorum, yoksa aileyi arıyorum.
123732_ Benim oğlum akşama kadar tutuyormuş eve zor atıyor kendini bildiği halde başka tuvalete gitmiyor titiz biraz ondan galiba
nilesea 123732_ bu sıkıntılı bir alışkanlık olur, biraz değiştirmek için çabalayın bence, siz götürün okulun tuvaletine mesela bıraktığınızda ya da alırken. Güzel bir dille anlatın.
123732_ nilesea söylüyorum tutma diye ama gelmiyor tuvaletim diyor. Ben tahmin ediyorum tutuyor klozet okuldaki tuvaletler bizim evde hem klozet hem alaturka var oğlum klozeti sevmiyor ondan da olabilir