LadyGaddar binnur37 Gelen mallar yine aynı yere takti eşim cocuk odasına takın demesine rağmen 🤦🏻♀️ olmadı oyle yapicam
Deletedmom2987 Deletedmom2987 bende türk telekom kullanıyorum evden uzaktada çekiyor oranın alt yapısı ile ilgili problem var demek ki ya interneti değiştireceksiniz yada dediğim gibi dağıtıcı alacaksınız modem değiştiyse onla alakalı değildir zaten
LadyGaddar Deletedmom2987 Yeni taşındık kimseyide tanımıyorum bakayım yöneticiye sorayım ne diyecek ona gore dağıtıcı alayım
Meri-Mel LadyGaddar Uydu internet kullanıyorduk Türk Telekoma geçtik bizimde aynı durum var iki video izliyorum üçüncü de çekim yok duruyor 🥺
busrara12 LadyGaddar modeminiz nerede. Bazı elektrikli ürünler etkileyebiliyor. Mesela mikrodalga fırınlar çok net etkiliyor internet hızını. Modemi olduğunca elektrikli aletlerden uzak tutun.
ikibebeliannemm LadyGaddar benimde ayni valla ve turk telekom buna çözüm bulamıyor odedigimiz paralar cop özellikle mutfakta çekmiyor yemek yaparken telefondan dizi izleme keyfim var maalesef izleyemiyorum
endoplazmikretikulumiste LadyGaddar prize takılabilen güçlendirici alacaksınız ben öyle yaptım koridora taktım diğer odalarda da aşırı hızlı çekiyor artık dişer türlü bağlanmıyordu bile prize takılan gece lambası fiği düşün benimki öyle
minikmisimben Bizde yeni bağlattık Türk Telekom alt kat komşumuz da kullanıyor bizden onların evde bile çekiyormuş sorun yok dediler alt yapı kaynaklı olabilir bence
oylesinebiri__ LadyGaddar türk Telekomun 1 gün güzel çektiğini görmedim hiç iyi bi internet değil yavaş çekmiyor kesiliyor 3 yıl kullandık daha zamanı bitmeden başka internete geçtik hiç çekilmiyor du