ummukerem Evin her yerinde saçlarım her elimi attığımda dökülüyor zaten ince telli azdı şimdi iyice azaldı. Tokayı 3 kere doluyuyorum bol geliyor 😓 Allahını seven söylesin hangi vitaminleri kullanıyorsunuz nasıl duracak bu? 5 ay 23 günlük…
ipekkusunannesi ummukerem bende burda bekleyim ne kozmetiklere para döktüm vitaminlerimi de düzenli kullanıyorum bende çözüm bulamadım
herseyimcocuk ummukerem tam diycektim ki bebeğiniz küçük mü :) 1 sene sürer saç dökülmesi sonra bir anda durur korkmayın. Ama araştırabilirsiniz hangi vitaminler iyi gelir diye veya Dr öneride bulunabilir
karpuz_ ummukerem şuan vitaminlerinize de baktırsanız yapacak bişey yok çünkü doğumdan 4 5 ay sonra saç dökülmeye başlar ve sonra eski haline döner bu normal
huysuzcivciv ummukerem bebek 1 yasina gelene kadar normal saç dökülmesi. Sonra zamanla normale dönüyor. Benim 2. Dogumdan sonra nedense normale dönmedi. 1 bucuk 2 seneye yakın boğuştum saç dökülmesiyle. Kan değerlerim falanda hep normaldi. Neler neler kullanmadım ev kozmetik dükkani gibi oldu. Sonra şansa bi şampuanda fayda gördüm de saçlarimı salıkta kullanabildim 2 sene sonunda.
ummukerem ipekkusunannesi demir kullanıyorum musun? Çocuk doktoru bana demir depolaron azalıyor ondan bebeğe takviye veriyoruz senin de saçın dökülüyor demişti
okuyanannecik Ben bebeğim dört aylıkken yaşamıştım. vichy dercos Dökülme karşıtı olan şampuandan aldım. Kırmızı dışı. Çok çabuk etki etti tavsiye ederim.
ipekkusunannesi ummukerem demir magnezyum d3 ve multivitamin kullanıyorum hepsini doktorum yazdı tabiki kafama göre değil. 2 hafta önce demiri bıraktım değerlerim normale döndü diğerlerini kullanmaya devam ediyorum yani aslında değerlerimde çok da bi düşüklük yok diyebiliriz
karpuz_ ummukerem bende aynıydım kel kalıcam heralde dedim artık en son🤣 ama geçti ya 9 10 aylıkken falandı heralde tam hatırlamıyorum
huysuzcivciv ummukerem bioxin biotin. Biotin tabletiyle birlikte geliyor. Ikisini birlikte kullanıyorum. Artık biotin tablet mi etki ediyor sampuan mi yoksa ikisi birlikte mi bilmiyorum. Ama pahali markalarida denemis biri olarak sadece bundan fayda gördüm. Emziriyosaniz biotin kullanabilirmisinz bi bilgim yok
adakin ummukerem 9. Aydan selam bitmedi dökülme kan değerlerim iyi vitamin kullandım fayda etmedi. Azalma var ama dökülmede. Emzirince öyle oluyor maalesef. Düzelecek 🫂🥲
cinarimo ummukerem benimde çok dökülüyordu 4 ay 26 günlük bebeğim, magnezyum ve d vitaminini düzenli kullanmaya başladım azalmaya başladı dökülmeler ama bitmedi tamamen🫠 gisou saç yağını kullanıyorum oda iyi geliyor gibi❤️
adaaaasu Doktorum perfectil vitabiotics önerdi. 3. Kutu gibi bitiyor dökülme dedi. Yeni başladım ama trendyolda yorumlar güzel. Bir bakın isterseniz🌸