Albertosss Kızlar 1 yaşından sonra d vitamini kullanan varmı ? Yada vitamin Şurubu vs varsa isimleri nedir ben kaç aydır hiç birşey kullanmıyorum 11 Ocak 2019 doğumlu kızım
Ikrazumra19 Albertosss d vitaminini doktor kontrolunde birakmaniz lazim bingildak acikmi kapalimi ona bakilmasi lazim yine balik yagi tarzi seyler ihtiyac dahilin verilmeli
ebrulim29 Albertosss 16 aylık oğlum var bende geçen gün doktora gitmiştim bir iki aydır d vitaminini bırakmıştım doktor 3 yaşına kadar özellikle kışları devam edin dedi tekrar kullanmaya başladım balık yağı kullanabilir ama günde 3 tane ceviz de aynı işlemi görür dedi 🥰
Bsrozlm Albertosss benım doktorum 18 aylık olana kadar kullanmamı söyledi bende kullanıyorum ocean 400ıu olanı:)
emelnur Albertosss HappyKids iyiki anneyim çünkü sevginin korkunun heyecanın kısacası tüm duyguları bir anda yaşamayı öğrendim❤️❤️
Kumrununtanesi Çok doğru birşeye değinmişsiniz bende arama yerinde aradım fakat bulamadım.Ben d vitaminine devam ediyorum ama şurup balık yağı vs gözüme değiyor.Ama balık yağları da 2-3-4 yaş vs yazıyor.Umarım bilgilendiriliriz.Oğlum da 31 Ocak doğumlu.
Albertosss Kumrununtanesi Allah bağışlasın oğlunuzu canım çok kararsız kaldım ocean balık yağını çok öneriyorlar da emin olamiyorum , zaten yaşından beri d vitamini vermiyorum artık sadece 2 dişi var , çok kararsız kaldım
Kumrununtanesi Albertosss Oğlum un 10 tane 11 tane dişi var😆 Amin Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla yaşasınlar inşallah. Bende karar veremiyorum doktoru ile de görüşeceğim. Umarım bilgi veren olur🙏🏻
Albertosss Kumrununtanesi ohhh maşallah 🧿 rabbim esirgesin , ben gittim biray önce ama hiçte aklıma gelmedi sormak , inşallah bir bilen çıkar 🥴
HulyaG Ben 15 günlükken başladım doktorumuz en az 1 yaşına kadar kullanmamızı tavsiye etti tetrazinc günde 1 kere 5 damla veriyorum