Gozdeklnc20 Birminikprensesannesi Devlette misiniz ? Kulüp derslerine dışardan öğretmenler geliyor dimi ?
Birminikprensesannesi Gozdeklnc20 devletteyim. Eğer okuldan bir öğretmen kabul ederse oncelik okulda görev yapan ogretmene verilir. Eğer öğretmenlerden biri istemezse ozaman dışarıdan öğretmen bulunur.
Gozdeklnc20 Birminikprensesannesi peki dışarıdan gelen hocalara verilen ücret sabit mi yani devlet mi belirliyor yoksa müdürün inisiyatifinde mi ? Yani öğretmenle müdür arasında mı anlaşıyorlar ? Bir de kulüp öğretmenlerine verilen saatlik ücret nedir bilginiz var mı ?
Birminikprensesannesi Gozdeklnc20 saatlik ücreti bilmiyorum. Ücreti müdür belirlemiyor. devletin belirlediği bir oran var. Öğrenci sayısına ve o aydaki iş günü sayısına göre her ay değişiyor. Öğrencilerden alınan kulüp aidatını bir kısmı ogretmene ücret olarak ödeniyor.
Gozdeklnc20 Birminikprensesannesi anladım. Teşekkür ederim. Beden eğitimi öğretmeniyim de özelde saat ücreti 1000-1500 alıyorum. Devlet okulundan çağırdılar. Gittim. Saat ücreti 315 ₺ dedi şaşırdım 🥹 o yüzden sorayım dedim teşekkür ederim bilgilendirme için 😊