ZeydsMom HERKESİN İNANCI BAŞKA, GÖRÜŞLERİ BAŞKA. BEN KİMSEYE BUNU ONU YAPIN DEMİYORUM . İLGİSİNİ CEKEN ARKADASLAR VAR ONLAR İCİN PAYLASİYORUM. VE KENDİM DE YAPİYORUM. İNANMAYAN DİNİ SORGULAYAN BİLMEM NE YAPAN YANİ UZATMAK İSTEMİYORUM…
hemshireanne ZeydsMom mende enerjiye frekansa inanmağa çox inanıram. Her şeyin başı inanmaqdı eslinde. Günde beş defe namaz qılırıq o namazları ferqinde olaraq qilsaq inanıb dualar elesek neler olar neler. Gelki sadece qılmaq üçün qılırıq😢
ZeydsMom hemshireanne erebce menasini bele bilmediyi dualari oxuyur insanlar ve nelerse gozleyir. Onda olursan esl muselman. Ama enerjiyle inancla biseyler gonderirsen kainata nese gozlemeyin olur inancsizliq. Kafire kimi cixir adin. Halbuki bu kainati da allah yaradibda
ZeydsMom alparslancimm ayin 1 i avucuna toz tarcin dok ve kapinin onunde dur elindekini eve ufle. 1 gun temizleme o tarafi. Yaparken mutlaka niyet et. Ne istiyorsan para huzur saglik
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ZeydsMom kız sen sanki bir ara post açmıştın geri çekilme ile korunuyordun ve takvimi takip ediyordun hamile kalmıştın daha önce okumuştum 😁
ZeydsMom sahrabalam2 istediginiz zaman yapa bilirsiniz . ama zamaniniz varsa da yeni ay da yapin 21-22 eylule denk gelecek.
ReisinKizi ZeydsMom bir şey sorucam. Sen böyle astrolojiyle gök bilimiyle falan baya ilgilisin takip de ediyosun hayatın sürekli buna yönelik fırsatları yakalayarak geçiyor ya, peki bunun bi faydasını görüyo musun. Çünkü senin hayatının mükemmel olması gerekiyo. Müneccim gibi bişeysin
ZeydsMom ReisinKizi kimsenin hayati mukemmel olamaz diye dusunuyorum. Ama evet yapinca faydasini goruyorum. Mesela esim de onceleri birsey demese de inanmayarak yaptigini biliyordum. Sonra firsatlar yakalayinca artik kendisi diyor yaptin mi ettin mi ne yapalim falan gibisinden 😄 iki defa ust uste onun istedigi sey olunca kendisi de inandi
ZeydsMom twobabymom_ yeni ayi gordugunde. 21-22 eylule denk gelecek. 🫰🏻 Paylasirim canim ne zaman olucagini 🦦