hilal_dere sevgikk bizde bugün 4 aylık olduk artık demir takviyesine baslamamız lazım ocean d vitamini kullanıyoruz ama demir ne marka almam lazım bilgim yok 🥲
asilsmom_ organikirmik merhaba neden oceana geçtiniz. ? Bizim demirimiz az. Ben de hem kidsfer hem sidefer hem de ocean var.? Hangisi en etkili iyi icerikli? Kac damla kullaniyoesunuz bana yardımcı olun lütfen. Ben belcikaya geldim burada kimseye soramiyorum
dilarasln zynprvlfsn bestiron bizde kabızlık yaptı ondan önce vitagil kullanıyordum. Bulamayınca eczaneci önerdi ama hiç memnun değilim malesef 🥲
organikirmik sevgikk oğlum çok sık kabız oluyor, sidefer yapmaz demişti doktor ama ben yine de bu ihtimali elemek istedim
Retzja 1 yaşına gelene kadar Ocean Microfer kullandı oğlum, 1 yaşında rutin yapılan kan tahlilinde demir sayımı olması gereken düzeyde çıkınca bıraktık 🙏🏻
organikirmik asilsmom_ merhabalar oğlum çok sık kabız olduğu için doktor sidefer kabız yapmaz dese de ben o ihtimali elemek istemiştim ondan ocean’a geçtim. Damla sayısını doktor söylüyor 8 ile başlattı her ay 2 damla arttırıyor 16 damla kullanıyoruz şu an
morsevermom asilsmom_ demir takviyesi kullandığınız markaya ve bebeğin kilosuna göre değişiyor dedi bugün doktorumuz. Birkaç marka önerdi ve hangi demir takviyesini aldığını bana bildir kaç damla kullanacağını söyleyeceğim dedi. Bazı doktorlar online danışmanlık sağlıyor dilerseniz böyle bir yol tercih edebilirsiniz.