Ebrubulut Hanımlar 10 grmlık Ajda bilezik yatırım için mantıklımı satınca ne kadar zarar edilir çünkü bir hedefimiz var gerçekleşince mecbur bozdurcaz o yüzden yatırım da kârlı olması önemli benim için hemde. Kullanmakta istiyorum
Deletedmom2987 Ebrubulut mantıklı işçiliksiz bilezikten zarar etmezsin ama gramı düşük olduğu için çabuk yamuluyor diyorlar alabiliyorsan 15 20 gram al
Deletedmom_897 Ebrubulut Ben de çeyrek alıyordum sürekli aldığım kuyumcu ile görüştüm işçilik olmadığı için ajdalarda yatırım için alınir aradan cok ufak bir fark var dedi .Geçen haftalarda 20 gram ajdayı 84 bine aldım yakın zamanda ne kadar kar ettim siz düşünün 🌸
hilalibrahim16 eliiifogz aynen benim fikrim öyle benim mesela kalın vardı bileziklerim 6 tane desenli ben onları değiştirmek istedim ama çok oluyo bunun üstünden 6 sene oldu onun yerine 10 tane burgu almıştım Ajda yani sonucta satilinca illaki değeri düşüyor
Pamukhanim_ Ebrubulut mantıklı biz öyle yapıyoruz ben elimdeki çeyrek leri falan parça parça durmasından sa öyle yaptım
eylulerva Benimde iki tane var 9.64 gramdalar ikiside evet yamulmalar oluyor ama yatırımı çok iyi 4 ay önce aldım şuan kardayim 🤣
namkoll Ebrubulut 1 hafta önce 10 gram ajda aldım 1 haftada bile kar yaptı zararın olmaz Yalnız zikzak yamulmuyor ama düz çok yamuluyor 10 gramda
morinah Ajdalarım 10 gr dı hepsi çok severek taktım yamulma olur ama yine de kullanım şekline de bağlı biraz benim bazıları baya yamulurken bazıları hiç yamulmadı
GezginPaNDa Ebrubulut Ayrıca bileziği satarken 300 TL gibi bir zararı oluyor Yatırım için mantıklı Biz de Ajda biriktiriyoruz