adakin Kızlar bizde eşim korunuyor fakat endişeleniyorum bebiş olur diye hazır değiliz. Normalde yasmin kullanıyordum fakat su an emziriyorum. Emzirirken hangi doğum kontrol hapını kullanmalıyız, siz neler kullanıyorsunuz?
aysebb adakin Zlynda tavsiye ederim. 23 aydır kullanıyorum bu ay kızımı sütten kestiğim için bırakacağım Yasmine geçeceğim
organikirmik adakin hepsi süte az miktar olsa da geçtiği için benim içime sinmedi ya 🥲 zylinda ve bi ilaç daha var galiba
adakin organikirmik bence de geçiyor ya içime sinmiyor gibi emin olamıyorum. Zlynda diyor herkes bakalım
organikirmik adakin prospektüste yazıyor geçtiği bu arada ama sorun olacak kadar geçmiyordr muhtemelen yine de rahatsız hissettiriyor beni
ikikussannesi aysebb sadece hapla korunuyorsunuz degilmi bende bu ay başladım sadece hapla korunuyorum ama süphedeyim de
oylesinebiri__ ikikussannesi ilk aylarda sadece hap kullanırsanız hamile kalırsınız çünkü hapın etki etmesi 2 3 ayı bulur demişti doktor bu yüzden ek korunma önermişti
ikikussannesi oylesinebiri__ prospektüsünde adetin son günlerin de başlanırsa eger bir hafta ek korunma diyor ama bilemedim doğrusu umarım öyledir yaa plansız gebelik istemem
oylesinebiri__ ikikussannesi bilmiyorum ama ben doktorun dediğini yaptım ama çok kanamam olduğu için sadece 1 ay kullandım