Poncikkkk Kızlar ben İlk Doğumu spinal anestezi ile yaptım afderseniz gaz sorunum oldu gazını çıkaramadım sancıdan mahvoldum genel anestezide böyle sorunlar oluyor mu genel anestezide ne gibi sıkıntılr oluyor devlette dogum yapacamda belden yapmazlar galiba
gokceege Poncikkkk genel olsada aynı gaz olursun yani sonuçta tek farkı tamamen baygın olacaksın . Devlette de spinal yapılıyor
ecempeker Poncikkkk devlette doğum yaptım belden uyuşturdular sorun olmadı ama gaz sancısı oluyor evet
416767 Poncikkkk devlette spinal yapıyorlar gaz sorunu ikisinde de oluyor doğumdan sonra bol bol kayısı kompostusu ye o çok iyi gaza iyi geliyor bol su içersen
hamcokelek33 Poncikkkk özel hastanede genel oldum ben de çıkaramadım gazımı. En son ilaç verdiler öyle çıkardım
Poncikkkk 416767 cok teşekkür ederim sağolasın iyi ozamn söyleyim doktora eğer olursa bundada böyle yapayım daha rahattı kayısıyı deneyecem inşallah faydası olur
416767 Poncikkkk her turlu o sancı oluyor ama zamanla duzelır bol kayısı suyu gazı attırır bende bir ay önce dogum yaptm öldüm sancıdan
ecempeker Poncikkkk evet yapcak bişi yok ama çekiyoruz ben kayısı meyve suyu felan içmiştim bolca nescafe içtim geçmesi için ve su
ecempeker Poncikkkk omzum ağrımıştı benim baya boynuma feoan vuruyordu geçti sonra Nescafe için su için ağrı kesici alın