mabellaa Bu sene otel tatili yapan anneler kaç yaş bebekle gittiniz nasıl geçti ? Memnun kaldığınız otel var mı seneye için, erken ama herkes gözümü çok korkutuyor 2 yaş bebekle gidilmez diye siz ne dersiniz
yavruaslanlar mabellaa temmuzda oglum tam 2.5 yasındaydı kızımda 7 yasındaydı cınarcık gititk cok sevdik 5 gün geçirdik dolu dolu subat mart gibi tekrar alıcam erken rezervesyonla hiç zorlanmadım
isufumveben mabellaa çocuksuz tatil gibi olmaz ben başıma gelecekleri en baştan kabul ederek gidiyorum 1 yaşında gitmiştik denize gitmediğimiz zamanlar zordu durmuyordu ev hayatı gibi. Şuan 2 yaşında yine gidiyoruz mekan farketmiyor çocuklu hayatın getirileri böyle
cokbilmismom mabellaa bizde bu senede gidemedik boşluğumuz yoktu ama seneye kurban bayramı için erken rezervasyon yapmayı düşünüyoruz 2 yaşında olacak nisanda 🙈 bebekli hayat her yerde zor eve tıkılıp kalacağıma biraz gezmiş olurum en azından yemek temizlik derdi olmaz bir hafta
isufumveben mabellaa ben de kara kara düşünüyorum ama gitmemeyi düşünemem ha evde ha dışarda farketmiyor😅
goldengate mabellaa tabi,jiva beach Hamburgerini begenmedim ve plaji çakilliydi bunun disinda hersey mukemmeldi😘