kularabia Arkadaslar merhaba bebegim cok kusan bi bebek ama kilo alimi iyi sadece anne sutuyle besleniyo bazen hipp veriyorum suan 4 ay 23 gunluk doktor aptamil ar onerdi kullanip memnun kalan varmi birde nerden aliyorsunuz cogu markettte bulamadim
Ask17 kularabia bende bi dönem kullanmıştım işe yaradı gerçekten en azından mamayı yedikten sonra hiç kusmuyodu. Birde mamayı hazırlarken üzerinde yazılan hazırlama tarifinden 10cc daha fazla su koyarak hazırlıyodum çünkü baya katılaşıp biberondan geçmiyodu
canimoglum53 kularabia eczaneden aldim 45 tl falandi ama bizi mahfetti afedersin 3 gun kaka yapamadi en son makatini uyardik ikina ikina aglaya aglaya yaptirdim daha 2 aylik. Buyuk insan gibi yapti civik degildi ilk defa basimiza geldi bir daha tobe ettim asla kullanmadim. Kusmasinida kesmedi zaten
kularabia canimoglum53 evet bende dusunuyorumda daha kati oldugu icin kabiz yapabilir korkuyorumbbizimde kabizlik sorunu varei 2 haftadir kendiliginden duzeldi ama kusmamiz asiri artti bende hipp combiotic kullqniyorum ama yok heryedigini cikariyor
canimoglum53 kularabia ayrica biberonu yikarken canim cikiyodu icinde kaliyo katman gibi. Suan hipp combiotic kullaniyorum kusmuyor
Ask17 kularabia kabız yapmadı bebekten bebeğe değişir ama. Her mama her bebeğe aynı etkiyi göstermiyo
mystery34 Biz yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz ve kabız yapmadı. Kusmaları baya azaldı. Sütümü kusuyor ve ben sağdığım sütü vermeye ya da emzirmeye korkar oldum. Günde 1 ya da 2 defa mutlaka kak yapıyor. Eğer yapmazsa zeytinyağı damlat mamaya hemencecik yapar.
kularabia mystery34 bendd ise basladim 2 hafta oluyor sutumu sagiyorum gunde birkere mama iciyor sadece sanirim oda cok etkilemez herhalde bu kusmalar nezaman biter bilmiyorum disari cikmaya korkar oldum her cikmamda evden cikar cikmaz heryeri batiriyor yeni yemis yememis farketmez yedikten 2saat sonra bile kusuyor😭