tubyya Doktor kalorili beslenip kilo alması gerektiğini söyledi güzel yiyor aslında 3 ana öğün yapıyor ara da da atıştırdıkları oluyor.Ne eklemeliyim, tarif öneriniz var mı hanımlar?
ahlasmomm_ tubyya avakado kırmızı et çorbalara kıyma ekle her gün mutlaka yumurta olsun dedi ama yemiyor malesef biz de zayıfız 🤦🏼♀️
momas tubyya yumurta kuruyemiş et kıyma çorbalarına ilikli kemik suyu atın haftada 3-4 gün mutlaka et ürünü yesin
Dygosmn1 tubyya biz hala katı gıdaya gecemedik ne yaptıysam yok kendini ksuturuyor . Mecbur muhallebi sine katıyorum yumurtayı ve iki öğün kıymalı veriyorum yediği yemeği . Kuzu kıyma . Birde ek gıda Sina 1 tk zeytinyağ katıyorum . Şuan kilosu boyu nedir sizinkinin 17. Ay 20 gunluguz
KuzeyinAnnesi03 tubyya kaç kilo yedikelrinin besleyici olması lazım mesela 1 yumurta günlük yemesi lazım ama tek yumurta kilo alımı yapmaz tarhanali kıymalı semiz otlu yumurta tarzı deneyim krep de olabilir. Öğlen pilav makarna yanına yoğurt yada biraz yemek tavuklu etli de olabilir. Akşam yemeği sizin yaptıklarınızdan karışık bı tabak .
tubyya ahlasmomm_ bunlara ek takviye falan kullanıyor musunuz? Bize ilaç yazdı ama sevmedi tadını tükürdü hemen 😏
ahlasmomm_ Goktugmom_ yumurta bnde her gün yedirmeye çalışıyorum az yerde kahvaltı da öğlenden sonra mücver yapıyorum ama yok yani dişler yüzünden iştahı çok kötü güzel yiyor diyorum arkasına bez dolusu cıvık kaka
ahlasmomm_ tubyya bize de kendi doktorumuz raporlu mama önerdi iki çeşit ikisini de içiremedim bir türlü koklayarak yiyor benim oğlum da malesef ve diş çok zor patlatıyor aşırı iştahsız oluyor sevdiği şeyleri bile ağzına sürmüyor
ahlasmomm_ tubyya sadece balık yemediği için balık yağı önerdi onun dışında ilaç vermedi değerlerinde de sıkıntı yok ama zayıf 3 aydır köpek dişi patlatamaya çalışıyoruz
tubyya KuzeyinAnnesi03 her çeşit yedirmeye çalışıyorum aslında ama eti o kadar sık değil onu öğünlerine eklemem lazım yumurta her gün yedirmeye çalışıyorum sade olmasa bile pankek tarzı falan
ahlasmomm_ tubyya bizim de öyle ama. Öğlenler sıkıntılı uyumadan önce meyveli yoğurt meyveli kefir flan yiyor as alıp uyuyor uyanınca yemek istemiyor
tubyya ahlasmomm_ ben uyumadan önce yediriyorum evde ne yemek olursa kalkınca da meyve falan veriyorum akşam yemeğine kadar
ahlasmomm_ tubyya 8.30 9 gibi kahvaltı yapıyor 11 gibi yine istiyor ama az atıştırıyor ondan yemek uyku sonrasına kayıyor