ebruliss Kızlar çamaşır ve bulaşık makinam bosch ama hic memnun degilim. Çamaşır makinam çok pis kokmaya başladı anlam veremediğiö şekilde tambur tambur temizleme yapmama rağmen. Siz memnunmusunuz bpsch markadan
ayisit ebruliss 4 senedir kullanıyorum evdeki tüm beyaz eşyalarım Bosch çok memnunum teknolojik aletler biraz şans işi
oylesinebiri__ ebruliss 3 yıl oldu çok memnunum temizliğini düzgün yapıyor musunuz servisin verdiği temizleyicile tambur temizleme yapmanız gerekir
tonymontana ebruliss bizim camasir 10 yilliktir sanirim o zaman bosch un son cikan modeliydi ve biz hala asiri memnunuz hic koku olayi falan yasamadik samsung aldik ama hala bosch u kullaniyoruz😂 digeri oyle duruyo
ebruliss ayisit bencede beyaz esya sans issi cünkü aynısı kaynanamdada var onda sıkıntı yok ki ben tambur temziliği falan yapıyorum hepsini
ebruliss oylesinebiri__ tambur temizlleme yapıyorum kendim alıp da yapıyorum daha 2 senelik evliyim düsünün yani
oylesinebiri__ ebruliss marketen aldığınız işe yaramaz ki o servisin verdiği yurtdışından geliyor marketeki temizlemez bile