umaytoom 10 aylık travel sistem bebek arabamız var fakat güvenli değil çok hareketli kızım o yüzden düşecek diye korkuyorum yüksek bir araba Bu arabalardan hangisini önerirsiniz bize
oylesinebiri__ umaytoom baston bebek arabası kaldırım taşlarda zor gidiyor ama alltaki üstekine göre daha iyi duruyor
mamado umaytoom baston bebek arabasının ne gibi bir özelliği var? Bizde de kabin bebek arabası var ama sağı solu açık bebeğim çok sarkıyor endişe ediyorum, yeni bir şey alsam mı diye düşünüyorum
gizematadeniz umaytoom ben ikinci el quinny zapp xtra 2 aldim cok memnunum. Minicik oluyor kapaninca. Arabada sabit duruyor o. Travel olan evde. Sokaga cikarken kullaniyorum
umaytoom Bir de mağaza fiyatı ile internetteki fiyatları değişiyor mu e bebeğin aynı mı acaba mağazada da
Rabiiul umaytoom internetten hepsipay ile öderseniz daha uyguna geliyor , ikisine de mağazada baktım joie daha güzel fakat hamilton çok daha hafif onu almayı düşünüyorum puset takılırsa hem kızımda kullanırım hem bebiş te kullanırım
umaytoom mamado bizim bebek arabası da öyle sarkıyor ve düşecek diye rahat dışarı çıkamıyorum asla Baston bebek arabasından farkı bizim bebek arabamız yüksek cocuk büyüdükçe tehlikeli oluyor alçak olan bebek arabası daha güvenli geliyor bana
Rabiiul umaytoom puseti sizin için söylemedim zaten bende baktığım için bilgimi paylaştım 14 aylık kızım var joie gene bir tık ağır kalıyor alabiliyorsanız kabin boy Hamilton alın daha rahat edersiniz.
MamaUygarVibes umaytoom bizde Cybex balios s lux var ama aynı markanın kabin boyunu kullanan arkadaşımda var, memnun. İsterseniz cybexlerede bakın.