Layddiana Kızlar mart ayında almıştım pil 97 ye düşmüş 🙄 bir de bu ön kamera hiç güzel çekmiyor bunun için ayar falan var mı ben hiç bilmiyorum ya YouTube da saçma sapan şeyler çıkıyor
ayisit Layddiana benim 3 sene oldu pilim %85, ön kamera ekran koruyucunuz varsa o yüzden kötü çekiyor olabilir
ayisit Layddiana gün içinde çok şarja takmamaya çalışıyorum, %80 olunca çıkarıyorum tam doldurmuyorum hiçbir zaman
mamacitaa_ Layddiana bu arada benim 2 yıl oldu kullanalı şarj 🪫 %100 hala ama çok çabuk bitiyor günde 2-3 kez taktığım da oluyor
gulaysanu Layddiana bende durumdan muzdaribim 1senelik telefon şarj 95 ön kamera çekimi cok kötü koruyucu olmadıgı halde ayarlarını bılen varsa banada söylesın
Kuzeymomss Layddiana aralık ayında aldım bende , yeni 99a düştü. İlk zamanlar çok dikkatli kullandım. Şarjdayken asla oynamazdım, wifiyi kapatırdım, 20den aşağıya düşürmezdim ve 80de çıkartırdım. Şimdi maalesef hiç birine dikkat edemiyorum
Kuzeymomss Layddiana ya 80 de ya da 100 de çıkarılması gerekiyor diye biliyorum. 80 de çıkarmakta daha iyiymiş sanırım pil sağlığı için , yani öyle duymuştum. Tabi şuan öyle yapmıyorum. Hatta önceden mutlaka uyanıkken takardım gece asla şarjda bırakmazdım. Şuan da yine öyle uzun bırakmıyorum ama eskisi gibi de dediğim gibi dikkat etmiyorum
blackrosee Layddiana şarjda telefonla oynamayın %20 ye düşünce şarza takın %80 dolunca çıkarın . Çok fazla düşmüş pil. Tiktokta bir sürü video var kamera ayarlarıyla ilgili oradan bakabilirsiniz