afirell Merhaba bebeğim 2,5 aylık regl olmuşum bu sabah :( bebeğim emmek istemedi gibi sanki öyle yazılar da okumuştum acaba gerçekten sütün tadı mı değişiyor başına gelen var mı bu şekilde mi olacak hep bebeğim ememezse eğer :(((
[silindi] afirell reglyken sutte hormonlardan oturu tat degisikligi olabilir evet ama cogu bebek bunu farketmez ve icmeye devam eder
ecempeker afirell bebeğim 5 aylıkken regl olmuştum hala emiyor belki azalabilir diyorlar o kadar tadı bilemem
26merve26 afirell stres olmayın hiç bişey olmaz öyle bi denk gelmiştir mesela benim azalma oluyomuş gibi hissediyorum yoğun günlerimde oda yine çocuğa yetecek kadar oluyor sütüm yani hiç ekstra bişeye ihtiyaç duymadım ama 2 çocuk büyüttüm öyle tat değişti diye emmemezlik olmadı
mamado afirell ay hayır terbiye olmak deniyor ona, meme sürekli şiş olsa 2 yıl nasıl emzirelim? Bir yerden sonra süt üretimine alışıyor ve artık pek şişmiyor meme ama süt üretimi devam ediyor
dr_oetker Tat değişikliği değilde azalma olurdu benim,bebek belki bu azalmayı da hissediyor olabilir…