Minikmercimegim Nsbfn mrb bendede m beden var satiyorum ilgilenirseniz kargo bana aitse 110 tl siyah askisiz
ozgurkus Minikmercimegim merhaba faydasını gördünüz mü acaba ? Bir de bel ölçünüz kaçtı m aldınız? 2.el alabilirim bende araştırıyorum da şuan 🙂
Minikmercimegim Balemirim cok duzenli kullanmadigim halde faydasini gordüm ewet asırı gobegim vardi tak biraz bekle cikar bn o zaman bile degisimi goruyordum valla
Minikmercimegim ozgurkus bel ölcümü hatirlamiyorum ama 64 kiloydum kullanmaya basladigimda faydasini duzenli kullanmadigim halde gördüm m artik buyuk geldigi icin satmayi istiyorum zaten tayt alacam
CinarciginAnnesi Minikmercimegim kuzum korse duruyor mu eğer duruyorsa ben almak istiyorum ne kadar demistin fiyatina
melic_ Minikmercimegim merhaba bende ariyorum ama beden l alcam ama m alsam zaten hemen l den m geciliyormus
Minikmercimegim melic_ benim asiri gobegim kalmisti 68 kilo ile m beden oluyordu hatta dedim keske s alsaydim birinciye cok zorlanarak takrdim bikac gun sonra raht olurdu diye