ummukerem Oğlum demir damlasını aldığında en az bi damlayı dışarı tükürüyor kıyafetlerine geliyor lekesi de çıkmıyor var mı kolay bi içirme yöntemi
pittikmantari_ ummukerem şırınga canım sofra bezini sadece kafası dışarda kalacak şekilde sarıp içiriyorum kıyafete de bulaşmıyor böylece ağzını açıp gülmesini bekliyorum güldüğü anda şırı gayı ağzının arkasına sokup bi anda yarım yarım sıkıyorum yutuyor mevbur
ummukerem pittikmantari_ bizimkinin ağzı hep batıyor dili damağı. Şiringa denedim de bendeki demir damlası yoğun herhalde iyi çekmedi uğraştım çok vazgeçtim sonra çay kaşığıyla veriyorum 😅 sonrasında kaşıkla oynuyor biraz ama tükürüyor işte 🥹 kaç güzel kıyafet telef oldu, Önlük biraz işe yaradı. Markası ne sizinkini?
pittikmantari_ ummukerem nevwit ama ben biraz şırıngaya su da ekliyorum arkasından da az bişey su veriyorum ağzı siyah kalmasın diye uzmanlar demir kaşıkla vermeyin diyor metal olduğu için içindeki yararlı bakterileri öldürüyormuş bilemedim tabi
ummukerem pittikmantari_ aaa ilk defa duydum bunu 🥲 hep öyle verdim oysaki , sonrasında da az anne sütü verdim kaşığa sıkıp ağzı temizlensin diye hepten yanış işler yaptım galiba bu zamana kadar
pittikmantari_ ummukerem aşkom demir damlası beslenmedne yarım saat önce verilimce emilimi daha iyi oluyormuş ağzı temizlensin diye süt mama verme o yüzden sulandırıp şırıngayla ver plastik mama kaşığıyla ver yani zaten yarısını çıkaracak engel olamıyoruz kıyafet batmasın en azından sinir oluyorum bende heryer kahve kahve leke
ummukerem pittikmantari_ daha su vermiyorum ama 5 ay 22 günlük 😶🌫️ bi iki damla süt etkiler mi o kadar ya
pittikmantari_ ummukerem bilmiyorum canım ama sudan bişey olmaz ya lıkır lıkır vermeyeceksin zaten 3-4 damla ver gitsin nolcak yine de için rahat etsin doktoruna sor sen yanlış yönlendirmeyim seni 💖
suheyla92 ummukerem 6 aylik olmus sayilir artik su vermeniz lazim ilaca bikac damla koymaktan bisey olmaz zaten 🙏🏻
ummukerem pittikmantari_ suheyla92 doktoruma danışayım yine de teşekkür ediyorum 🌸 takip ettiğim doktorlar hep dolu dolu 6 ay diyo bilemedim o yüzden
elifzngn Demir damlası olarak ocean mikrofer kullanabilirsiniz hem rengi beyaz hemde bebeklerin dişlerinde leke çürüme vs yapmaması bakımından çok iyi sıkmalı damlası olduğundan kullanımı da çok kolay benim bebeğim çok severek tüketiyor o damlayı