melipol Rota ve menenjit 2. dozları olacağız. Bebeğinizde huzursuzluk ya da ateş oldu mu? Calpol verdiniz mi ? Ayrıca şu an fiyatlar nedir ? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bekt55_ melipol bize ateş yapmıştı ve bacak ağrısı ben calpol kullanmıyorum memnun değilim parol kullanıyorum hemen ateşi düşürüyor bacağı soğuk koymuştum rahatlatıyor iki üç gün huzursuzluk devam etti
melipol melipol Kendi tartışmama cevap verim belki başkalarına yardımcı olur. 😂 Bugün yaptırdık 7450 tl tuttu. Ateşmiz 37 i geçmedi calpol verdim. Keyfi yerinde sadece uykuya geçemiyor.
bircicekbirbocek10 melipol kızım 4 aylık bugün yaptırdık rota ve menenjit aşılarını. Çok huzursuz ateşi yok sabah ve akşam 1 çay kaşığı calpol verdim. 7 milyar tuttu aşılar
kucumsu Doktorum menenjitin ilk dozu için yapılmadan yarım saat önce Calpol verebilirsin, diğer dozlarda gözlemlersin ateşi çıkarsa verirsin dedi. 7. ayda başlayacağım ben. Rotavirüs aşılarının ikisinde de ateş olmadı ama 2-3 gün çok huysuzdu
SheDoesntCare melipol geçmiş olsun bizde 5 aylık aşısı olacagız İnşallah haftaya siz ne düşünüyorsunuz aşılar hakkında birde parayla mı yapıyorlar
ozdenizzz bircicekbirbocek10 bilmediğim için soruyorum bize doktorumuz menenjit aşısını 7. Ayda yaparız dedi onun bir zamanı var mı?
bircicekbirbocek10 melipol ikinci dozu biz 6 aylıkken yaptırıcaz inşallah böyle olmaz. Emen uyuyan çocuk gitti huzursuz bi çocuk geldi sanki uyuyamıyor çocul ya😕
melipol SheDoesntCare sağlık bakanlığın ayrı ve zorunlu aşıları var. Onlar parayla değil tabi ki. Özel aşılar rota ve menenjit paralı. Rota ağızdan alınıyor. Menenjit iki bacağa ayrı ayrı aşı yapılıyor. Yani sağlık ocağına gidip 5. Ay aşımız derseniz yok der özel aşıları doktorunuz uygun zamanları söyler ve yaptırırsınız.
SheDoesntCare melipol canım ben İngiltere de yaşıyorum ondan şaşırdım paralı mı dedim 😬😬( hepsi ücretsiz olduğu için burda )
FtsCvlk melipol rotayı tam hatırlamıyorum ama sanırım 2200 civarıydı. Menenjit’in son dozunu yaptırdık. Nimenrix ve bexero’nun ikisine toplam 5000 TL verdim.
bircicekbirbocek10 ozdenizzz ilk doz ve ikinci doz arasında 2 ay olacak şekilde yaptırılmalı diye biliyorum. Doktorumuzun bize yazdığı reçete de 3 ve 5 bide 12. Ay
melipol bircicekbirbocek10 1 ay olması yeterliymiş bizim de 3. Ve 5. Ayında daha sonra 12. Ayında son doz menenjit
ozdenizzz melipol o zaman 7. Ayda olabiliriz değil mi? Peki diğer dozu ne zaman olunuyorz? Birde zor mu geçiyor aşı sonrası?