Hep_oyle_olur_zaten 15 aylik oglum bir haftadir gunde en az bir ya da iki kez ishal seklinde yapiyor kakasini Yani cok sulu ve sesli ama gecmiyor bir turlu. Muz patates hamur isleri karbonhidrat vs veriyorum ama gecmiyor sebebi ne olabilir ne yapmak lazim
alpannesi37 Hep_oyle_olur_zaten enfeksiyon olabilir reflor maflor gibi probiyotik kullanabilirsiniz yani ilaç değil ben kullandım oğluma. Damla formunda olanı var. Bağırsaklarında hafif bie enfeksiyon olabilir
ummukerem Hep_oyle_olur_zaten doktora gitmediniz mi? İshal dehidrasyona sebep olabilir, rota gibi virüslerin çok ciddi etkileri oluyor bebeklerde Allah korusun ölüme kadar götürüyor
Mdjdj53839 Hep_oyle_olur_zaten yapıp yapmamak size kalmış bir yaş olmuş az verebilirsiniz limon tuzunu suya katın karıştırın çözülsun içirin ishali kesiyor ve bildiğimiz kuru naneyi bir bardak suyu kaynatın bir tatlı kaşığı nane atın demlensin ılık olunca içirin denenmiş şeyler bunlar yinede size kalmış
yagmur35yy Hep_oyle_olur_zaten reflor var çocuklar için toz şase eczane verir isale iyi geliyo gercekten geçmiş olsun
Hep_oyle_olur_zaten alpannesi37 probiyotik iceren seyler de veriyorum ama ise yaramiyor bunu deniyeyim en iyisi
Hep_oyle_olur_zaten ummukerem gecen hafta bir gun boyunca ishali vardi sonra iki uc gun yoktu sonra gunde 3 kez kakasini yapiyordu bir tanesi cok sulu Yani ishal gibi oluyor bazen de 2 defa . Sonra tekrar 2 gun olmadi bugun yine basladi 3 kez kakasini yapti 2 kere ishal seklindeydi . Yani demdk istedigim gun icerisinde bazen normal oluyor bazen de cok sulu
ummukerem Hep_oyle_olur_zaten o ishal olmuyor günde 4-5 kere sulu kaka ishaldir 1 sefer yapınca sayılmaz
Hep_oyle_olur_zaten Mdjdj53839 limon tuzu cok sagliksiz ya Ben tursuda bile kullanmak istemiyorum emin olamadim ya . Tesekkur ederim yine de
benbenimm Hep_oyle_olur_zaten rota virüsü olabilir dikkat et hatta direk serum takarkat vücutta sıvı azalmıştır hastaneye götürün hatta yaparsa saklayın tahlil verin
Hep_oyle_olur_zaten ummukerem evet doktor daha once oyle soylemisti gunde 5 ten fazla sulu yapiyorsa ishaldir gunde 5 kere kakasini yapmiyor 3 4 kez yapiyor ama hepsi sulu olmuyo bazen