Minikbirprenses TalentedMom biz gaz damlası almıştık 3 .ayda zaten sonra gaz sorunu bitti ilk başlarda zinco kullandık ama hep göz sorunu oldu genede
Minikbirprenses TalentedMom malesef o aylarda öyle oluyor 😥 canım Allah yardımcın olsun bira sabret doktor ne tavsiye etti gaz damlasi olarak onu kullan biz kiraz cekirdegi kemeri kullandik agkama krizerine giriyordu elimizde vardi kullandik karnina masaj yaomaya caLis pek izin vermezler ama dene
nesli25 Bende şuan onu bebeğim için kullanıyorum etkisi oluyor tabi probiyotik damla ile birlikte kullanıyorum.Yalnız şunu söylim verilen damla miktarının yarısını veriyorum o bile etki ediyor
kubyackck nesli25 probiyotik damla ile kullanıyordum bende sonra probiyotik kestim daha çok gaz karın şişliği yaptı bizde şuan sadece gaz damlası nurse kullanıyorum
kubyackck TalentedMom ben ilk onu aldım ertki etmiyor gibiydi sonra emzirme öncesi verince gayet etki ediyor
kubyackck TalentedMom ister emzirme öncesi ister sonrası ama bende emzirme oncesi daha verimli gibi doktor yazmıştı günde 2 kere 10 damla diye