KendiEvimdeDeplasmandayim Kızımın 2dişi var tam büyümedi henüz. Dişlerini nasıl temizlemeliyim yumuşak fırçalardan aldım parmağa takılan macun olarak ne almalıyım. Birde istemediği şeyde ağzını hayatta açmıyo nasıl temizliyosunuz ya taktiğiniz var mı ☺️ 8buçuk aylık şuan
gizememre KendiEvimdeDeplasmandayim canım şu an macun kullanmadım bende fırça aldım yumuşak her yemekten sonra lavaboda su ile ıslatıp oyun yapıp fırçalıyorum
aslhnkrts KendiEvimdeDeplasmandayim 10,5 aylıkken çıkardı kızım ilk dişini o zamanlar parmaga takılan fırçayla yapıydım yaşından sonra normal fırça verdim kendi fırçaladı macun kullanmadık daha hiç suyla fış fış 😂
tengrininsesi KendiEvimdeDeplasmandayim Doktorumuz bana o aylarda suyla bile fırçalasan yeter demişti. Şimdi 17 aylık florürsüz bir diş macunu ile fırça aldım onlarla fırçalıyorum. Bilemiyorum marka ismi vermek yasak mı ama Roc diye bir markanın ürünlerini kullanıyorum
KendiEvimdeDeplasmandayim gizememre bende başlayayım o zaman. Doktor kontrolü 9.ayda 6.ayındaki kontrolde de sormak aklıma gelmedi. Teşekkür ederim canım 🥰🫶
Minikbirprenses KendiEvimdeDeplasmandayim bende parmak fırça aldım arada kasıyorum ama fırçalamak lazım diyor Doktorlar diş cikr çıkmaz macun kullanmaya gerek varmı acaba
gizememre KendiEvimdeDeplasmandayim ben de unutmuştum 🙈 ama çok hoşuma gidiyor hem damaklarını kaşıyoruz 🥰
syldz61 Macunsuz parmak fırça kullanablrsnz ya da temiz bir bezle parmağa dolayıp her gün temizleyebilirsiniz
KendiEvimdeDeplasmandayim syldz61 parmak fırça almıştım deneyeceğim olmazsa bezle temizlemekte kolay gibi duruyo denerim sağolun ☺️
KendiEvimdeDeplasmandayim gizememre yaa birce de sever o zaman ağzına girebilen her şeye bayılıyo ek gıda hariç 😂
KendiEvimdeDeplasmandayim tengrininsesi yasak değil sanırım. Bende şuan suyla fırçalayayım o zaman çok teşekkür ederim 🫶