prensesanesi01 Kızlar 18.haftadayim hastaneye gittim kız gibi dedi pipi yok galiba dedi acaba alışveriş yapmalımıyım yoksa biraz daha beklesem mi
usenmedimyaptimbirvelet prensesanesi01 ben ilk bebeğimde 30da falan başladım İkincisi şu an 23 haftalık bunda da 30 da başlarım diye düşünüyorum zaten araba beşik vs her şeyi var tek kıyafeti sil baştan olacak
fdn25 prensesanesi01 bence detaylı ultrason yaptırcaksanız onu bekleyin. Kardeşime doktor 17-18. Haftalarda net erkek dedi detaylıda kız olduğu ortaya çıktı
prensesanesi01 usenmedimyaptimbirvelet ilkim kızdı buda kız olursa kıyafete çok fazla ihtiyacım olmayacak beşik anadizi felan alınacak bide bizim burda bir mağazada baya indirim var ordan bir kaç parça kıyafet alım diyorum
prensesanesi01 fdn25 detaylı ultrason gittiğim hastanede yok yakında da göremedim İstanbul’a gitmemiz lazım ona da gitmem diye düşünüyorum biraz daha mı beklim acaba
VERA19 prensesanesi01 18.haftada yanılma pek olmaz ama olduğu durumları da duydum,alışveriş için biraz daha bekleyin bence. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah🌸
Mariposa prensesanesi01 henuz cok erken ben dogumdan 2 hafta once falan alisveris yapmistim kizlarimda. Dogacagi sezonu bekleyin simdi yazliklar vardir magazalarda
Mariposa simseklivekalpli knk dunyanin binbir turrlu hali var sonra o esyalarla basbasa kalmak da var.