kader539_ Kızlar benim gibi diyetteyseniz ki ben uzun zamandır diyetteyim kahve yanına şekersiz alternatif arıyorsanız züber Fındıklı kakao kreması gelmiş yarım kgsu 350 tlydi sanırım normalde 300 gr mı 400 -450 tl ye satılıyor almak isteyen olursa diye söylüyorum ben 2 tane aldım başka da kalmamıştı .uygun fiyatlı diye bulmuşken alayım dedim .bir de torkunun 24 lü kutulu gofret gelmiş 215 di bu şekilde hesaplı oluyor onu da kızıma aldım akşam yemekten sonra bir tane veririm diye. Şekersiz reyhanlı içecek gelmişti 1 litre 35 tl akşam yemeğine iyi gider diye ondan da almıştım varsa aramızda benim gibi şekersiz tercih eden bence denesin .daha çok ley gelmişti sprey zeytinyağı vardı 100 tl en azından 1 fısla ölçülü yağ kullanmış oluruz
[silindi] kader539_ hahah valla ben de aldım hepsinden bugün bim süper 😅 bir de mixmey’in meyve pestili gelmiş benim kız deliriyor onlara görünce çığlık atıp alkış tutuyor öyle söyliyim 😅 normalde 25 tl migrosun kendi markasının var 20 tl ama bugün bime gelenler 16 tl idi. Komple tüm kutuyu götürdüm kasaya 😅
Meri-Mel [silindi] ay uğradım ama arkadaşlar bekliyordu hiç bakamadım kız uyuyor uyanınca gideyim diyeceğim de bişi kalmaz 😁
kader539_ [silindi] meyve pestili görmüştüm ama benim kızlar sevmiyor diye almadım ama diğer şeyleri aldım bim evimin dibinde olunca bir de uygun olunca dayanamadım 😃kırtasiye ürünleri de çok güzeldi a101 şok bu kadar güzel ve çeşit getirmemişti ben kızımın tüm eksiklerini 550 tl ye tamamladım bimden .
Meri-Mel [silindi] Aynı mahallede oturuyor olsak güzel olurdu ama aynı mahalleyi birak resmen iklim değişir biz buluşana kadar 😃
Meri-Mel [silindi] Sağlık olsun gönüller bir bu arada emzirme devam mı canım ne yaptın ne kadarlik oldu şimdi 🥰
[silindi] Meri-Mel emzirme bizim tee 13 aylıkken bitmişti canım. 20 aylık şu an. Seninki de 20 dimi 😊
Meri-Mel [silindi] Yok yokkk büyüdü teyzesi Kasım’da 3 yaşına girecek Allah izin verirse insAllah 34 aylık olmasına 3 gün var çiş eğitimi,kendi uyuma,emzirme herşey bitti arkadaş gibi takılıyor artık hanfendi sadece aşırı minyon ve zayıf 2 yaş gibi duruyor
[silindi] Meri-Mel ay karıştırmışım pardon 🙈 oh mis gibi döneme geçiş yapmışsınız 😍 olsun doktor bir şey demiyorsa sorun yoktur
Meri-Mel [silindi] Takip ediyor işte vitamin desteği verdi kontrolü var bakalım biz de minyonuz tabi bakalim sağlıklı olsun da