tonymontana tulaayyy sadece verem koldan yapilir 2. ay yapilan karma asida ates olmadiysa 4. ayda da olmaz genelde
tulaayyy Poyrazmom0 çok teşekkür ederim canım bilgilendirme için ☺️ umarm birşey olmaz 6.ayda kaç tane acaba biliyor msnz
tulaayyy tonymontana çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :) hep aşıya giderken korka korka gdyorm inanın onun canı acıynca bn dha da kat kat üzülüyorum
Poyrazmom0 tulaayyy rica ederim canım 🌸 6. Ayda da iki tane bir bacaktan bir de ağızdan damla yaptılar bize çok olmuyor yaptıralı 1 hafta falan oldu hiç birşeyi olmadı şükür huzursuzluk, ateş falan
tulaayyy beyemrr biz özel aşının zamanını kaçırdık malesef sünnet sürecimiz falan oldu o kargaşalıkta suremiz bitmiş zten
tulaayyy beyemrr birde sağlık ocağında özel aşının ilk dozunu 3.ay tamamlana kadar yaptırabilirsinz sadece dediler bize özelde bir çocuk doktoru da 6.aya kadar her ikisi de yapilir diyor kafam karıştı açıkçası
tulaayyy tulaayyy sonra sağlık ocağındaki ebe hemşireye söyledim çocuk doktoru yapılabilir dedi dedim şaşırdı şimdi yapılsa bile faydası olmayacağını söyledi yani kime ve neye inanacağız şaşırdık
beyemrr tulaayyy rota aşısında kural var 3 ay 3 hafta diye. Doktorlar da bir tuhaf çok haklısınız insan kime inanıp güveneceğini şaşırıyor