alpaslanmom_ hamcokelek33 hayır canım sabah avokado ve muz yedirmiştim gün boyu meme emdi farklı bir şey yemedi az önce birden oldu
oylesinebiri__ alpaslanmom_ avakoda yapmış mıdır bilmiyorum içerde farkli bişey oda spreyi felan sıktiniz mi yüzüne sabun farklı bi kimyasal temas etti mi
alpaslanmom_ oylesinebiri__ annemlere geldim uyutacağım zaman bana yeni yastık verdi nevresimi yeni değiştirdim bunla uyut dedi deterjan olabilir mi ?
oylesinebiri__ alpaslanmom_ yani yüzüne temas etmiş deterjan tozsa birde kalıntı bırakıyor onlar cildi hassas demmeki etrafta böcek filan var mi bir iyice bakın
miraosman Allerset var alerji şurubu 1 yaşın altındaysa bi çay kaşığı versen sönerdi kızarıklıklar şampuan bile alerji yapabiliyor
alpaslanmom_ miraosman ya ben normalde deterjan kullanmıyorum annem kullanıyor yastıkla sallayınca ondan mı oldu diye düşündüm bu ilacı doktora soracağım çok teşekkür ederim
oylesinebiri__ alpaslanmom_ nevresim yapmış o zaman ya da sıcaktan bebekler hassas girdiğiniz evin ortamından bile olmuş olabilir