duru124 Devlet hastanesi Psikiyatri bölümüne gittim doktor sadece şikayetin nedir dedi bir test vs yapmadan direk antidepresan verdi bende kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım ne yapsam bilemedim lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
hilalibrahim16 duru124 ben bu hapı kızken kullandım siz bence şikayetinizi anlatmış vermiş ruhsal çöküntü depresyon için doktor durduk yere vermezki depresyon hapı
duru124 hilalibrahim16 evet şikayetlerimi söyledim zaten ama biranda vermesi beni düşündürdü biraz panik biriyimde kullansam mı diye korktum biraz
hilalibrahim16 gulefsan1 ben mesela doktor bana ilk kulanmada yarım baslicaksin dedi sonra bütün kullanacaksın ama çok eskiden kullandım artık şükür kullanmıyorum onlar bir zaman sonra hem çok kilo aldiriyo hemde bağımlılık yapıyor
aytenlikadin gulefsan1 banada yazmış yan etkilerinden korktum içmiyorum şuanda güvenemedim bende de çok sinir var yaşadıklarım falan aşırı sinirli yaptı sürekli düşünüyorum anltınca selectra ve tofranil di sanırım onu verdi selectra yorumlar iyi ama tofranil yan etkileri fazla kalbi yoruyormuş kilo aldırıyormuş bide bu haplar korktum açıkcası kullanmasam sinirime hakim olamıyorum kullansam yn etkileri arada kaldım
duru124 hilalibrahim16 evet işte ilaç kullanmadan iyi olmak mümkün değilmi aacaba normalde diyet yapıyorum kilolarımı vermek için kiloluyum biraz zaten by ilac beni daha çok kilolu yapsa diyede korkuyorum
Grupyildizi İlk bi kan testi yaptırın dahiliyeye gidin öncesinde d vitamini demir eksik çıkarsa takviye alın ozaman hemen başlamayın ben özele gitmiştim doktor ilaç vermeden git bi baktir demişti onlarda etkiliyormus ve eksik çıktı bejimde
Suzan2115 duru124 bana da verdi psikiyatri kullanmaya başlamıştım ama benim kafamı daha çok saf gibi yaptı ilk yarım kullandım 4 gün sonra tam kullanmaya başladım çok uyku yaptı sersem gibi oluyordum bıraktım yapacak bişey yok öyle de olmak istemiyorum
duru124 Suzan2115 haklısınız ama birşeylere iyi gelecekse de kullanmak gerekiyor sanki bende bilemedim
Grupyildizi Suzan2115 ay o çok daha kotu evet sersem gibisin evde cocukla ilgilenemiyoSun ic skintisi daralma beynin bi boşlukta çok kotu
patlakprezervatif duru124 kullandım bu ilacı ilk birkaç saat çok iyi. Ağaçlar kuşlar börtü böcek sonrası enerji düşüklüğü ve istemsiz bir uyku hali gözümü açamamıştım. Ayakta dahi uyurdum öyle uykumu getiriyordu. İsterseniz başka bir doktora gidin. Ben de psikolojik destek almaya başladım. Psikiyatriye hiç uğramadan psikolog ile devam etmek istedim.
patlakprezervatif duru124 taa lise dönemimde kullanmıştım. Bundan tam 15 sene önce. Sanırım bir hafta içinde bırakmıştım. Okulda zor oluyordu
Suzan2115 Grupyildizi aynen ilk gün mide bulantısı yaptı arttım tam kullanmaya başlayınca ilaçları bitmeye yakın ben daha kötü oldum kafamın içi sersem gibiydi böyle hep uykulu halim.Evet sinirlenmiyordum herşeye gerçekten sesim yükselmiyordu ama bu halimi de hiç sevmedim nedense.Bıraktım şusn daha iyiyim tabi ama kendim kafamda bazı şeyleri aşmaya çalışacağım öyle karar verdim