zehra5555 Merhaba 5. Hafta atağınız nasıl geçti acaba hasta mı atak haftası mı anlayamıyorum uykuya dalamıyor durduk yere katila katıla ağlamaya başlıyor kızımın hiç görmediğim bir yüzüyle tanışıyorum 🤦🏻♀️1 ay 3 günlüğüz
gokceyleannesi zehra5555 aynı durumdayım benim bebeğimde 1 ay 3 günlük dediklerinizin aynısını yaşıyoruz çok zor ne yapcaz bilmiyorum
arenatlasbaby zehra5555 şuan aynı durumdayım 1 ay 3 günlüğüz bizde sürekli kusuyor ayriyeten sizin düzeldimi
gokceyleannesi zehra5555 beslenmesi iyi mama içiyor ve emiyor ama sürekli memede kalmak istiyor ve tuvaletini yapamıyor maalesef
aybusmom Bir ay bir günlük ve uykuya dalamıyoruz.Karnı tok altı temiz gazı yok ama uykusu olmasına rağmen dalamıyor.Atak mı bilemiyorum:(
zehra5555 aybusmom bizde de aynı durum tam daldi diyorum hiç uyumamış gibi geri uyanıyor inanın kahvaltı bile yapamıyorum ilk bebeğim olduğu için endişe ediyorum acaba bir yeri mi ağrıyor hasta mı diye düşünüyorum ama atak kaynaklı 🤦🏻♀️
zehra5555 gokceyleannesi bizde de tuvalet sorunu var günde bir kere onu da çok zorla yapıyor uykuda bile hep ikiniyor
silaaglr zehra5555 mamasına sütüne zeytinyağı katın poposuna çok nazikçe zeytinyağında masaj yapın çok çok iyi geceler her öğünde zeytinyağı verin ama
zehra5555 gokceyleannesi topuklarına beşer dakika saat yönüne doğru masaj yapın masaj yağı ile ben o şekilde yapmasına yardımcı oluyorum o şekilde yapabiliyor sizde deneyin isterseniz