HicretArin Kızlar günaydın akşam menüsü olarak ne planlıyorsunuz bana da fikir olsun eşim balık getirmeyi unutmazsa somon yapacam unutursa ona göre fikir kalsın aklımda 😊
binnur37 HicretArin Buzlukta mantı var onu pişiririm bide salata yaparıl yanına kızımla ikimize yeter eşim mesaiye kalıcak
HicretArin Pamukhanim_ taze fasülye yapmayı her istediğimde eşim canım çekmiyor diyor bu sene hiç yapamadık resmen 😂
rachelgreen_ HicretArin kilis tava yaptım yanına azcık makarna yaparım bir de salata veya yoğurt olur turşu bir de😊
[silindi] HicretArin biz de balık ama hangi balığı alacağız belli değil yanına da bir şeyler yaparız bakalım 🤍🫠
VERA19 HicretArin Bugün mercimek çorbası yaptım yanına da buzluktan içli köfte çıkardım. Yarına da köri soslu tavuklu mantarlı makarna yanında salata ayran falan düşünüyorum fikir olsun size de🤗
uykusuzanne__ HicretArin patlıcan yemeği yapıcam çocuklara kuskus yaparım başka ne yaparım bilmiyorum 🤷♀️
adakin HicretArin mercimek çorbası biber dolması Dünden kalan taze fasulye var 1 tabak Ne varsa salatası 😂
mamylatte Bende fırında tavuk baget düşünüyorum pilav salata ile birlikte bakalım değişmezse akşama kadar 😂