tomris5527 Kızlar bebeklerim 4. Ayı bitti ek gıdaya geçişte doktoruma danışıcam ama mesela kış geliyor kışın yaz meyvesi bulamam onları nasıl yapıyorsunuz deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var.
alpaslanmom_ tomris5527 yaz meyvesi vermeyeceksinizki mevsimine uygun meyve ve sebze diyor doktor canım almada zaten sera oluyor mevsimi geçince çok ilaçlı oluyor onlarda
beybitolat tomris5527 mevsimine göre vermek daha iyi tabiki ama ben şeftali ve kayısı saklamak istiyorum çünkü hem çok seviyo hemde kabızlık hiç yaşamadık ama yaşarsak iyi gelir diye. Yapan varsa bende burda bekliyim bari
tomris5527 alpaslanmom_ her şeyden tatsın demiyolar mı yani ilk yaş için sadece hani doğrusunu öğrenmeye çalışıyorum sadece
begonvil00 beybitolat kuru kayısı verebilirsiniz kabız olduğunda kuru kayısıyı suda haşlayıp blender da çekiyorum yoğurduna katıyorum. Mis gibi kayısılı yoğurt. Hatta kendimde yiyorum aşırı güzel oluyor tadı
KendiEvimdeDeplasmandayim beybitolat kayısıyı ben ortadan ikiye bölüp dondurucuya attım yoğurtla karıştırıp veriyorum arada.
tomris5527 organikirmik bir yaşına kadar her şeyi tatsın diyolar ya o yüzden yani tam emin de olamadım açıkçası ne yapmam gerektiğini bilmiyorum düşünüyorum sadece
begonvil00 beybitolat gün kurusu verin ama koyu renk olanlardan. Sarı kurutulmuş olanlar kükürtlü oluyor
KendiEvimdeDeplasmandayim beybitolat pek olmuyo. Ziyan olmasın diye koymuştum ben kışında aşırı bi kabızlığı olursa veririm dedim.
myangelson tomris5527 doktorlar zaten mevsiminde sebze meyve diyor öyle vereceksiniz 😊 ama ben oğlum seftaliyi çok sevdiği için şeftali alıp püre yapacağım buzluğa atacağım