beybitolat cLearQueen ek gıda aldığı için 10 gün çok olur ya. Çatlar çocuk diye kafayı yerim heralde hahshs bence 1 gün falan daha bekle olmazsa doktora bi danış
maygirl cLearQueen probiyotuk kullan sıvı alımını artır sugbi.mesela..uere bırak bıraz hareket etsin en iyi hareket calistirir..corba trazi besle biraz…seftali kefir kayısı agırlık ver biraz harelet ettimi cıkarır o kakayı😀
mamado cLearQueen sadece anne sütü alıyorsa 10 gün normal. Sizin bebeğiniz ek gıda da alıyordur diye düşünüyorum. İsterseniz bağırsak çalıştırıcı gıdalar yedirin kayısı gibi 🤔
momas cLearQueen eğer sadece süt emiyorsa on güne kadar geçerli o ama ek gıdaya geçen bebeklerin on günü yapmaması sorun
Pamukhanim_ cLearQueen bak anne sütü aliyorsa normalmiş onu bilmiyordum. Ben 2 gün yapmadığı zaman yulaflı karışım yapıyorum çünkü rahatsis oluyor anlıyorum
cLearQueen momas he kiz valla biz bile 2 gun yapmayinca sıkınti oluyo da… biri ustte 10 gün demis bilemedim
01_bebisko 1) Duş ve duş sorması masaj 2)Spor Hareket 3) metabolizma çalışması için (kayısı ve kabak yemeği) 4)Bol bol su 😇😇 iyi gelecektir
maygirl cLearQueen ara ogunleri meyve kefir, meyve yogurt gecirirsen genelde kaka kolaylasio..hurma incirlerle filan..cok katı besleniyosa normaldr
cLearQueen maygirl evet canım insallah bugün yapar popoya uyarı verin falan diyolar da yapmak istemiyirum
maygirl cLearQueen yapma bncede gerek yok 2 3 gun fazla zamanlar degil zaten…normal bi sureç.corba sıvi,meyve probiyotik agrlik besle yapar zaten