Balevlatlar123 EymenTaham bende böyle bir post acacaktim şimdi nettende bakıyorum sokturmek için bulamamıştım
Balevlatlar123 EymenTaham benim geçmedi de olmam gerekiyodu dün veya bugün ağrım falan var dayanamıyorum bı kan gelse de rahatlasam
Balevlatlar123 EymenTaham ama bence hamile olmadığından emin olun sonra burdaki söylenenleri deneyin çünkü eğer hamileyseniz ve bilmiyorsanız düşük yapabilirsiniz Allah korusun
Neset EymenTaham valla benimde 4 gün geçti olmuyo karnım ağrıyo ama yok. Ben adet söktürücü bişeyin olduğunu sanmıyorum 😕
Alihan Eczanedende alabiliyorsun bende sürekli olan adet düzensizliği var ya civanperçemi aslan pencesi falan bunlar söktürüyo bazende tarlusal alıyorum
Alihan EymenTaham evet canım benim bebeğim 6 buçuk aylık ilk içtiğimde 4 buçuk aylık falandı doktor verdi
Balli_pastamm_ EymenTaham 4-5 dal maydanozun sadece yapraklarını al yıka güzelce küçük bir cezveye koy biraz da su koy kaynasın hafif yeşil rengi çıkıyor ve mandanoz kokuyor zaten sonra kapat biraz dinlensin 1 bardak iç fazla içme