prenses3565_ Hicbir sey yemiyor ocak ayindan beri ayni kilo asiri hareketli durmak bilmiyor sadece uyurken dinleniyor onun disinda hep ayakta 18 aylik 9kilo 300 gram boyu 81cm ne yapicam bilmiyorum cinko verdik balik yagi verdik fayda etmiyor kansizligi var ne yaptiysak gecmedi kansizligi ne yapicam bilmiyorum anne baba olarak bizler de zayifiz hamileyken doktor karin cevresi kucuk minyon olacak dedi ama cok uzuluyorum
prenses3565_ prenses3565_ cok guzel istahi vardi bir yasina bastiktan sonra kalmadi istah falan yogurt yemez peynir yemez
nnoktaa prenses3565_ 20 aylık 10.4kg meyve yemeyi seviyor meyve varsa yemek yemiyor. Ben de çocukken zayıfmışım. Sağlığı yerindeyse çok üzerine düşmeyin. Yere büyük bir çarşaf seriyorum. Diyelim ki köfte makarna. Koyuyorum önüne. Kendi başına ister mıncıklasın ister saçına başına sürsün bırakıyorum kendi haline. İnanın o zaman yiyiyor. Tabii saatler sürüyor 😅
nurzenkin prenses3565_ kan ilacı veriyor doktor kansızlık için bu yüzden de kilo almıyor olabilir.Mercimek çorbası, yumurta, pekmez,kırmızı et kan yapan besinler.Ekstradan bunların tüketimini yapabilirsiniz emziriyorsan da kendindeki kan oranına baktır derim
ikikedibirbebek prenses3565_ 20 aylık iştahsız yoğurt peynir falan ağzına sürmez kilo ve boy ayına göre iyi ama keyfi gelirse yemek yer keyfi yoksa yemiyor mamayı bıraktıramıyorum bıraktırabilsem belki düzelecek ama her yolu deniyorum d vitamini başladık ocean şurup olan ama oda kabız yaptı bıraktık mor meyve karışımı iştah açıyormuş içeriği temiz onu denicem
elifozkan prenses3565_ sevdiği seylerle oyalayarak yedirmeye çalıştınız mı? Mesela benim oğlum suyla oynamayı cok sever bi kovanın icine su koyup elini sokturuyorum bi yandan yemeğini yediriyorum
prenses3565_ elifozkan denedim ama yok olmuyor ekranla yedirenler var dedim onu da deneyeyim ama ekran hic vermedigimiz icin alisik degil ilgisini de cekmiyor kitap okutarak denedim yok sadece disarida cikinca bebek arabasinda vs eline bebe biskuvisi verirsem belki yer yani napicam bilmiyorum gunluk yedigi sey toplasaniz 2-3 yemek kasigidir degerleri iyi tamam ama boyle giderse kotulesecek zayif yani belli kemikleri belli oluyor artik
prenses3565_ nurzenkin emzirmeyi kestim istahi artsin diye malesef verdikleri kan ilaclari gecici olarak arttirdi sonra hep dusuk oluyor malesef her seyi denedim yok kuzu cigeri en iyisi dediler o bile fayda etmedi esim kansizlik tasiyicisi mi ne varmis ondan olabilir dediler
nurzenkin prenses3565_ aaa evet aileden kaynaklı olabilir.Kan ilacı kan değerini ancak 3 ay sonra dengeliyor bu bilgiyi pek söylemiyor doktorlar.Buyuk kızımda da kansızlık var 7 yaşına kadar vitamin ve ara ara kan ilacı takviyesi yapacaksın dedi doktor şuanda 3 buçuk yaşında
prenses3565_ ikikedibirbebek balik yagi bize iyi geldi mollersin bitti bi tekrar deneyeyim belki istahi acilir ya gercekten insanin artik psikolojisi bozuluyor
prenses3565_ nurzenkin aynen vitaminler 3 ayda bir tahlil isteniyor anca toparliyormus kansizliktan oldugunu dusunmuyorum benimkinin mizaci boyle onu anladim
nurzenkin prenses3565_ zayıflık aslında çok önemli değil de yeter ki yesin yemeklerden .Macun tarzı denedin mi hiç
nilsara prenses3565_ canım doktor bize elma pekmezi yedir dedi kaç gündür hasta oldu iştahı yok değerleri düşmeye başldı aşırı faydalıymış elma pekmezi bende kendimdede kansızşık var onun içinde pekmeze azcık limon sıkıyorum yiyorum çok faydası oluyor bi dene istersen birde iştahsızlık için tahlil verdiniz mi benim arkadaşın çocuğu da çok iştahsızdı meğersem ciğerlerindeki değerler yüksek olduğu için iştahsızmış bi ilaç tedavisi kullandı çocuğucun değerleri normale dönünce iştahıda düzeldi öyle bişi olabilir mi
nilsara birtanecikoglum demir ve kan için üzüm ve pancar değilde elma pekmezi çok dah iyi dedi bende öyle yaptım