nihalboler Kızlar bebeğim 14 aylık asla emmek istemiyor aç olsa bile. Sürekli ısırıyor. Az önce yine emzirmeye çalıştım acıdan bağırdım resmen diş izi bıraktı göğsümde. Yemek yiyor seçtiği bir yemek yok. Emzirmeyi bırakmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
sengul5334 nihalboler şu an sanki çok küçük ama tabii ki de acı hissetmek de zor oluyor dişleri çıkma esnasında beni de ısıryordu biz iki yaşında emzirmeye bıraktık tuz sürmüştüm 1.02 kere ağzına alınca daha istemedi
gizem1101 nihalboler benimde bebeğim 8 aylık dediğiniz gibi aç olsa bile ısırıyor istemiyor ne yapacağım bende bilmiyorum Altan iki tane diş çıkmış resmen izi çıkıyor çok açıyor açana oda mı istemiyor meme ama şöyle benim kızım ek gıda ile arası hiç yok zar sor veriyorum ne yapacağım bilmiyorum
ElisaMom_ nihalboler siz tepki verdikçe daha çok ısırır malesef çok acıyor olsabile tepki vermemeye çalışın parmağınızla ağzını açmaya çalışın birdaha ısırırsan meme vermicem diyip uyarın,bı dönem ısırma çok oluyor benim yeri geldi oluk oluk kanadı delik oldu malesef🤷🏻♀️
uykusuzluklarinanasi nihalboler bırakmak istiyor olabilir mi? yani aç olsa bile emmiyorsa sizde bırakmaya hazırsanız ve yemek yemesi normalse neden zorluyorsunuz ki kendinizi? belki de bırakmak istediği için size bu şekilde mesaj veriyorda olabilir. bir gün hiç vermeyin sadece yemekle deneyin eğer aramıyorsa sizi tekrar vermezsiniz. o ısırıl acısı doğumdan bile beter😅
nihalboler sengul5334 Benim de hedefim 2 yaşında bıraktırmaktı ama canımı inanılmaz yakıyor bağırmamak elde değil ağlatacak kadar sert ısırıyor
nihalboler gizem1101 Vallahi anlamadım ya 3 tane dişi çıktı üstteki dişlerden biri çıkmadı mahvetti resmen beni
nihalboler ElisaMom_ tepki vermemek mümkün değil ki öyle bir ısırıyor ki az önce ağladım acıdan. Bağırmamak çığlık atmamak elde değil koparırcasına sert şekilde ısırıyor
mervoto Tepkı verdıkce daha çok ısırıyor malesef yüzüne ufleyın Benımkı öyle bıraktı ama oyun sanabılır ufleyıp yüzüne bakmayın yada tepkı vermeyın uflefııgnız an bırakıyor zaten memeyı
nihalboler mervoto Bizimki üflemeyi de oyun algılar kesin bi kaç kez canım yansa bile tepki vermemeye çalıştım. Acı çeksem de hayır diyerek yavaşça çektim ama anlamıyor her zaman böyle
ElisaMom_ nihalboler çok çok iyi anlıyorum sizi gerçekten aynılarını yaşadım ama biz tepki verdikçe daha çok yapıyorlar öyle yaptığı gibi memeyi çıkartmaya çalışın ve bı sure vermeyin isirdigin için meme yok diyin zaten bı sure sonra ısırmayi bırakıyorlar
nihalboler uykusuzluklarinanasi Nasıl bırakacağımı bilmiyorum bazen akşam emzirmeye çalıştım hiç emmedi sütüm eskisi gibi çok değil ama acaba mastit olur muyum. Eskisi gibi değil çok fazla akmıyor. Bi de bebeğim de çok emmiyor günde 2 kez sabah akşam emiyor. Ama bu sefer akşam emmedi nasıl bırakıcam
nazliminannesi nihalboler emmiyo zaten zorlanmazsiniz şuan mastır olacak kadar varsa sütünüz siz hissedersiniz benim de 14 aylık kızım arkadaşların dediği gibi hiç tepki vermemeye gayet gosterdim ve ısırdığı zaman hemen memeyi kapatıp hayır sana meme yok dedim ve şuan yüzüme bakarak yapiyo hemen kapatıyorum işime devam ediyorum böyle böyle emin ol ki anliyolar çok akıllılar
uykusuzluklarinanasi nihalboler mastit olmazsınız yüksek ihtimalle süt o kadar çok yoksa bunu etkilemez. direkt bırakabilirsiniz. bizde bi anda bıraktık şu an 18 aylık bazı sabahlar oynamak için emmek istiyor süt geliyor ama hiç mastit olmadım. uzun süre oldu bırakalı memeyi. o istemediği içni bende teklif etmedim onun yerinde devam sütü vermiştim onu içmişti.
nihalboler uykusuzluklarinanasi Teşekkür ederim bi arkadaşım da söyledi bırakırsan 1-2 gün içinde süt çekiliyor zaten dedi. Ya benim korkum şu mastit belasını bir kez yaşadım ilk aylarda o yüzden biraz da korkuyorum işte. Çocuğum 14 aylık ilk zamanlardaki gibi süt akmıyor zaten ama o korku içime işlemiş resmen 😄😄😄
defnem29t nihalboler sizin kararınız sizin tercihiniz saygı duymak gerekiyor biliyorum ama dayanabildiğiniz kadar dayanınız sütünüz varsa bence daha emzirmeyin bırakmayın çok küçük ne kadar emerlerse o kadar iyi anne sütü bağışıklık destekliyor az emen ya da hiç emmeyen çocuklar daha çok hasta oluyor gördüğüm