Muhammet Betsssss hahha aşağıdaki anne balkon keyfi yapiyor hazır çocuklar uyumuşken uyumak varken 😭😊😄
twobabymom_ Betsssss hem tuttu hem tutmadı 😅😅 Ezme pişiriyorum ocakta bir yandan da dizi izliyorum😅😅 Aşağıdaki anne uykusuzluktan bayılmak üzere bebegi uyumuyor
Hayallerhayatolsa Muhammet yatak ta telefon keyfisi bilemedin Aşagıdaki anne yarın ki işleri düşünüyor
cicimomy _Hera tuttu az önce çocuk uyuyoken izleyim dedim 😄 Aşağıdaki çocuğu uyutup keyif kahvesi yapıyor
zehra0508 cicimomy haha hem tutdu hem tutmadi evet kizimi uyutdum ammaki keyif kahvesi yapamiyorum hamileyim ve gaz problemi yasiyorum🤣🤣asagidaki simdi misil misil uyuyo
papatyasss sancarmom tutmadı oğlumu uyuttum çay içiyorum. Alttaki anne kahve eşliğinde günün stresini atıyor.
fufissmom sancarmom. Hayır bebişim i uyuttum annemdeyim keyif yapıyorum 😃 Alttaki anne bugün çok güzel birgün geçirdi
MutluPrensesAnnesi fufissmom standart bir gün geçirdim olması gerektiği gibi Alttaki bebegini uyuttu uzanıyor
coldplayy MutluPrensesAnnesi Tuttu sayılır; ben uyutmadım ama çoktan uyudu. Alttaki hanımefendi yarın işe gidecek ama uyuyamıyor.
nurrd MutluPrensesAnnesi Tuttu uyumak varken telefonla formda takılıyor 😂 alttaki anne düşünüyor bebeği gece kaç defa kalkar diye
ArasMom_ coldplayy tutmadı eşim işten geldii yemek hazırlıyorum saat gece 1 🥹 aşağıdaki anne bebişinin gece mamasını yediriyor
Snp57asel nurrd tuttu yengelik görevini yerine getirdim annesiz babasiz çocuğa yarın okuldan geri kalmasın diye tüm kitaplarını defterlerini kapladım çantasını hazırladım 😇alttaki anne yarına ne yemek yapsam diye düşünüyor
pittikmantari_ nurrd tuttu alttakianne bebek uyuyunca uyumak varken reels kaydırıp sabah pişman oluyor 😂