meeerve hira0502 2-3 sene oldu şu an nasıl bilmiyorum ama engin eraydını dinliyordum ben. Tavsiyem birinin bütün videolarını izleyip diğer hocalarında genel tekrar videolarını izleyebilirsiniz farklı bilgiler alırsınız
hira0502 Ben engin eraydın anlatım tarzını çok sevdim ama anlattığı bilgiler kpss için nokta atışımi bilmiyorum
hira0502 arciha ya bende onu çok beğendim valla ilk başta bayram meral Le çalışacaktım ama engin eraydına da bi bakayım dedim iyiki bakmışım
Sbhtduha arciha ek olarak çalıştınız başka hoca var mıydı. Yada hangi kaynakları ek olarak çözdünuz. Bende engin hocayla başlayacağım ama yanında kiminle devam etmeliyim
Hep_oyle_olur_zaten engin hocayi dinlemistim benim cografya bilgim sifirdi eger sifirsan engin hoca sifir degilsen bayram hocayi dinle demislerdi asla ogrenmem dedigim cografyayi ogrendim
hira0502 gizememre ya gerçekten mi inşallah benimde öyle olur bende kesin kararımı verdim engin eraydınla çalışacağım.
Sbhtduha gizememre peki yanında hangi hocanın kaynaklarına çalıştınız. Önerdiğiniz soru bankaları da var mı .
gizememre hira0502 inşallah canım bir kitabı vardı haritalar falan vardı onunla çalıştım videolarını dinledim baya faydası oldu bana