ozlemeslem55 12hat kızımı kaynanam çok az tuzlu suyla yikamisti üstünden temiz suyla geçmişti tekrar ama oğlumu tuzlamadim inanmıyorum aslında ☺️
Kayra_68_aksaray Ayyildiz35 ter kokmaz demişlerdi bana ama şimdiden kokuyor teri 2 buçuk yaşında mis gibi ter kokuyo şimdi ama büyüyünce geçer inşallah
12hat Katlanan yerleri ter kokmasın diye 20 günlüken ve 40 günlükken tuzla az suyu karıştırıp bebeğin koltuk altı ayak parmakları arası boynu bütün vücudu tuzlanır 10 dk öyle bekletilip banyo yaptırılır bir inanca göre büyüyünce çocuğun terleyip kokmuycana inanılıyo
maygirl 12hat ne için bebek turşusu filan mı?bu ölüme dahi neden olabliyor .bundan ölen bebekler biliyorsunuzdur umarım…halen bunun önerisini size kim veriyorsa lutfen ağzına terlikle vurur musunuz?😃
mamacitaa_ 12hat kaynanam yapmisti benim bebeğime de ama hemen yıkanmıştı sonrasında bilemedim çok da gerçekçi değil bence ama misss gibi de kokar yavrum bebek gibi daha ya
veteriner_anne TikTok da tuzlama yüzünden yanan, derisi mahvolan o kadar bebek videosu var ki bence onlara bile baksanız vazgeçersiniz. Her şeyi organik olsun diye uğraştığımız bebeklerimize bence bunu yapmayalım 🥹
Ayyildiz35 Yorumları hayretle okudum. gerçekten tuzlanıyormuş bebişler. salatalık mı bu ya yapmayın etmeyin. onların incecik cildi olur zarar verirsiniz canı yanar. varsın koksun uygulamayın böyle şeyler.