Minnakkk Anneler bebegınıze beyaz gurultu dınletıyor musunuz çoğu kez o sesle susturuyorum ağlarken uyurken açtığımda daha uzun uyuyor ama bı taraftan da acaba zararlı olur mu diye de düşünmüyor degılım
deletedmom1101 Minnakkk ben de 5 buçuk aydır oğlumu bu şekilde uyutuyorum telefonuma uygulama yükledim Bluetooth şu hoparlör ile telefonumu bağlayıp tanına hoparlörü bırakıyorum böylelikle radyasyona tabii kalmıyor 😌
EsmaTugra Minnakkk bi zararı yok arada ben de dinletiyorm rahatlatıyor anne karnında duyduğu sese benziyormuş
deletedmom173 Minnakkk hiçbirisini sevemedi korktu maalesef dinletmiyorum onun yerine kendim ninni söylüyorum
Minnakkk deletedmom173 bence de cok gıcık bı ses ama benım kızım cok sevıyor onunla uyuyor bızde alışmaya başladık o sese 😀
Elfidam deletedmom173 bizim huysuz kizda da etkili olmadi maalesef Halbuki herkes bebegini sakinkestirdigini soyluyor
Minnakkk deletedmom19 bı araştırın ıstersenız benım kızımı sakınlestırıyor anne karnındakı sese en yakın sesmıs
ErtugrulAnnesii Minnakkk 9. Aya gireceğiz hala böyle uyutuyorum geceleri kapatıyorum ama gündüzleri çevrede çok ses olduğu için uyurken de açık kalıyor. Ama gece uyuduğu zaman kademeli yavas yavas kısarak kapatıyorum
Senaustunbas Valla benimkinin keyfi gelirse onla uyuyor inadibtutarsa o da etkili değil ama amme sitesi var uyumayan bebekler için kesin çözüm başlıklı onuda tavsiye ederim 😇
Sonermerveutku Aslında beyaz gürültü anne karnındaki sese benzemiyor bu bir söyleşi sadece bu şekilde sakinleşmiyor orda duyduğu karışık sesleri ayırt etmeye çalışırken beyni yorulup uykuya alıyormuş kendini bu yüzden uyuyorlarmış
MucizemGeldi Minnakkk telefonumda uygulama var ilk 3 bucuk ay hep onunla uyudu sakinlesti supurge sesiyle pis pis birarada aciyordum ama ondan sonra fayda etmedi aciyorum hic bi fark yok banamisin demiyor 😀
deletedmom173 Elfidam maalesef canım olmayınca olmuyor hala huysuz 3 ay 25 günlük aynı değişen gram birşey yok