[silindi] 6-9 ay H&M 9-12 ay H&M 12-24 ay Zara Small beden Mango marka, bir kere denedim sadece etiketiyle duruyor Kız çocuk elbiseler 250 tl yelek 400 tl. Gardrops; izomelo. Toplu alımda indirim oluyor ☺️
[silindi] Valide-Ayse-Hafsa-Sultan biraz geç kaldım bunları salmakta aslında yazlık gibi görünüyorlar ama uzun kol ve külotlu çorapla baharda giydirdim ♥️
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan [silindi] evet bu yaz giydirebilirdim şimdi hemen hemen bütün yazlıkları kaldırdım 😁 kışlıklar gelmeye başladı
[silindi] Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ben de bugün yazlıkları küçülenleri vs kaldırırken gördüm bunları unutmuşum bile küçüklerin varlığını 😅
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan [silindi] hahaha evet bende de o kadar çok varki ihtiyacı olan birine vermek istiyorum ama kime versem sanki yanlış anlaşılıyorum. Yani birine vermek istedim gerçekten tertemiz bir kere giyilmişti hepsi bebeği vardı. Ben dilenci değilim demişti ki ihtiyacı vardı biliyorum.
[silindi] Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ben her şeyi görümceme saklıyorum aslında asla kimseye verme ben alıcam dedi beşiğinden ana kucağına kangurusuna ama o da yeni evlendi 2-3 sene çocuk yapmam diyor, kızım dedim bunları senelerce nerde saklayayım, unisex hiçbir şeye dokunma ama bariz kız çocuk olan bazı şeyleri satabilirsin dedi ahahahah ara ara böyle 1-2 kez giyilmiş temiz şeyleri çıkarıyorum ben de elden