3kedili2bebekli yildizmom-2023 oluyor ben bir ara sadece suyla yapmıştım bebeklerim alerjik diye olmuştu
myangelson yildizmom-2023 olur birsey olmaz çok su girmeyecekse eğer. Ben bazen çikolata sos yaparken süt bitmisse yarım bardak falan lazımsa su koyuyorum bir fark olmuyor
yildizmom-2023 cLearQueen sadece suyla değil. tarifte 7 bardak süt yazıyor bende 1 litre süt var 2 bardak su olmaz mi acaba
merveabla yildizmom-2023 suyla da yapıyorlar ama sütle daha lezzetli oluyor ama zaten 1 litre süt varsa yeter normalde paketler hep 1 litre sütle yapıyorum ben
yildizmom-2023 oylesinebiri__ sadece su koymicam. 1 litre süt var ama tarifte 7 bardak yazıyor 2 bardağını su koysam olur mu acaba
FDA yildizmom-2023 Hiç sorun olmaz, sütüm yetmeyince ben de koyuyorum. Anlaşılmıyor bile, hele ki pastanın içinde.
3kedili2bebekli yildizmom-2023 7 bardak 1 litre etmez yalnız 5 bardak 1 litre orda bir yanlislik olmasin
yildizmom-2023 3kedili2bebekli tarifte 7 bardak yazıyor bende de 1 litre süt var. biliyorum 1 litre 5 bardak eder. 2 bardak daha su eklisem diye sordum