Nekwam Esmaky bosa para diyolar ve tekrar istiyomus you tube da faydalii videolar var kendin yap bence 😉
1mom1baby Esmaky dalgalı saça nasıl etkisi oluyo bilmiyorum saçlarım düz ama ombreden sonra keratin yaptırdım normalde saçım aşırı yipranik olurdu kurumazdi lastik gibi uzardi keratin olunca böyle bişey olmadı hiç yipranmamis gibi yumuşak parlak saçlarım oldu memnun kaldım
Edaa Esmaky Yaptırdığınız yerin kullandığı marka çok önemli.Ben yaptırdım 3 ay gitti mesela,dökülme durdu ve boyalı olmasına rağmen saçlarım yumuşadı,kolay tarama sağladı.Native Base kullanıyor benim kuaförüm 🙂
Mamimomm Esmaky canım hic keratine falan para verme bosuna verdigim tarifi saclarina uygula keratinden daha cok faydasini gorursun 2 yumurta 1 yemek kasigi bal 2 yemek kasigi zeytin yagi 1 kahve fincani su bunlarin hepsini guzelce cırp sonra banyoda guzelce yedir bu karışımı saçlarina 20 dakika falan beklet sacnda ben strecle sarmştm sacimi 20 dakika sonrada yika saclarini ve bunu ayda 1 kerw yada 2 kere yap en fazla ilk yaptgnda bile hemen sonuc veriyor benim saclrm kalmamşti artik nerdeyse ben bununla kurtuldum ve saclarm şuan cok canli ve yumuşak dökülmeside durdu