krmurs Oturduğu yerden kalkamiyor. 1 yaş 10 günlük. Otururken emekleme pozisyonuna geçmiyor. Bacağını donduremiyor hala Oklava aldım tutunarak kalkıyorum diye o şekilde kalkıyor. Ancak sehpaya veya koltuğa dokunarak kalkamiyor hala
210624 krmurs benim komşumun oglu da öyle doktor bir sıkıntısı yok demiş sadece gelişmesi geriden geliyormus , sizde doktora gösterin bu isterseniz
EzgiOduncuoglu krmurs aynı dertten muzdaribim. Ondan küçük olanlar yürümeye başladı benimki anca yattığı yerden kalkıp oturmayı öğrendi ama tutunup kalkma vs yok hiç oturup sürekli ağlıyorum
ozgmom EzgiOduncuoglu merhaba benim kızım şuan 13.5 aylık 12 aylıkken emeklemeye başladı sonrasında hemen koltuktan tutup dizinin üstüne gelmeye başladı. Ama ondan sonrasını hala yapamıyor. Koltuk kenarında sıralıyor fakat yorulduğunda veya dengesini kaybettiğinde düşeceği zaman oturmuyor kafasının arkasına gidiyor. Sürekli arkasında durmak zorunda kalıyorum. Bıraktığımda güzel adım atar gider bir kaç adım ama düşeceği zaman yine kendini bırakıyor. Haftaya doktora götüreceğim ama sizede bir yazmak istedim
EzgiOduncuoglu cLearQueen anca koltuklara vs tutunup kalkmaya başladı sıralamaya başladı ufak ufak. Kalkınca alkış yaparken iki elini bırakıyo ama adım atmaya cesaret edemiyo