AzraLina2024 Kızlar selam 1 yaşında bebeğim var. Çalışmam da gerekiyor. Deneyimlediğiniz ve maaşınızı alabildiğiniz önereceğiniz bir kurum var mı başvurusu açık olan.
adakin AzraLina2024 Hemen şimdi kariyerden Turkcell home office ilanına başvurabilirsin. 4 senedir çalışıyorum kısmen memnunum sorularını da yanıtlarım. Nerede yaşıyorsun bulunduğun bölgeye ilan vardır inşallah. Yeni açıldı çünkü
AzraLina2024 adakin İstanbul’da yaşıyorum. Ben çalışırken bebeğe bakacak birileri var ama evde olsam daha iyi olur hangi sitede ilanı açıktı şuan
adakin prensesanesi01 gebze ilanı hiç açılmıyor ama yakın lokasyonlar açılıyor. İstanbul lokasyonuna bak canım. Tüm türkiye ilanına başvurabilirsin birde
prensesanesi01 adakin eğitimi nasıl yapıyorlar acaba uzaktan mı yoksa bir süre şirkete gitmek mı gerekiyor
adakin prensesanesi01 şirkete gitmek gerekiyor eğitimi kısmen evde veriyorlar 1 ay gitmiştik. Eğitim, sınavlar ve ilk 15 gün orda çalılıyorsun
prensesanesi01 adakin evlenmeden önce vodafone de çalışıyordum şirkete gidiyorduk şu anda 3 yaşına girecek bir kızım var ve 17 haftalık hamileyim part olarak çalışmak istıyorum ama hiç denk gelmiyor bide çocuğu bırakıp şirkete de gidemem
adakin prensesanesi01 doğru söylüyorsun tamamen uzaktan eğitim olsa keşke ama illa 1 ay eğitm için toplantı için sınav için istiyorlar maalesef uzaktan oda yapılır aslında. Vodafone iyi miydi imkanları falan
prensesanesi01 adakin asgari ücret yok yemek arada prim felan veriyorlardi iyidi aslında keşke tamamen uzaktan olsa
adakin prensesanesi01 aslında deneymlisin. Destek olacak biri var mı bırakabileceğin sabretsen 1 ay kadar sonra rahat edersin şirkette geçirdiğimiz zaman 6 saat kadar oluyordu eğitim dönemi
prensesanesi01 adakin kimse yok kuzu eşim dönerci dükkanı var o sürekli dükkanda evde tekim kızımla annemler antalya’da kaynanamlar adana da bir eltim var oda çalıyor bakamaz