cLearQueen 11 ay 4 gunluk kızim var bikac gun sonra tatile gidiyoruz Antalya’ya, acaba yemek isini naptıniz akil verecek var mı acaba? Gitmek cok istemiyordum bu sene ama kızımım egzamaları için mecbur gidiyoruz
yavruaslanlar cLearQueen cnm herşey yer hemen hemen kavonız mama al hipp dısarıdan temiz yerden az corba atıstırmalık hipp buskıvı bar vs
maygirl cLearQueen hersey dahil otellerin bircogunda bebek bufesi çıkıyor…normal menulerdende bebegine uyan bircok sey bulablirsin bmce.yemk konusunda sorun hasayacagini dusunmuyorum.buyuk otellerde.Diyet bufelerinde bile bircok sey var.zaten 11 aylik kendinin yedgi bircok seyide yiyeblir.cok tuzlu yaoilmaz zaten cunku bircok insan yiyor cok tuzlu sewmeyen ve tuzsuz yiyende var.ama diyet bufeler uygun olur cok istemiyirsan tuz vs.
endoplazmikretikulumiste cLearQueen bebek dostu yada çocuk dostu otel ise onlara özel restorantta büfeler var sorun yaşamazsınız hipp marka kefirden çorbasına etine meyvesine kadar herşey bulunuyor
hellobeybi cLearQueen normalde nasıl şeyler yediriyorsunuz? ben 1 yaşından sonra bizim hemen hemen bizim yemeklerimizden yedirdim dengeli bir şekilde. o yüzden otellerde de sorun yaşamadık. sizinki de 1 yaşında nerdeyse, bence problem yaşamazsınız.
cLearQueen yavruaslanlar oteldeki corbalarda falan tuz vardır yada et yemeklerinde falan yiyebilir mi acaba ya tuz onerilmiyor ya
yavruaslanlar cLearQueen cnm cok kasma tatildesin sonucta bebekte 1 yasında gidersin labne vs alırsın bebek yogurtları var sütaşın biz öyle geçirdik cok da kasmadım yani
siyahkedi cLearQueen tek seferde 1 mg tuz almayacak sonuçta. Bu bebekler için önerilen sınır tüketim miktarı yani en fazla bu kadar alabilir günde. Demek istediğim artık eser miktarda tuz tüketebilecek ayında endişelenmeyin derim.
oylesinebiri__ cLearQueen 10 aydan sonra tuzlu çorba yiyebilir bizim doktorumuz evet tuz çok iyi bişey değil ama vücudun az da olsa tuza ihtiyacı var ben çay kaşığının ucuyla atıyorum hepimiz için bize az gelirse tabağımizda atıyoruz canım bişey olmaz
momas cLearQueen kız kocaman oldu artık 3 gün tuzlu yese bişey olmaz bak keyfine ne bulursan ver gitsin
cLearQueen momas asko senin rahatligina hayranim 😄 helal kız sana dogru diyon valla. 😆 sizde de meme emme azaldı mı sen Aslana mama takviyesi yapiyo musun acaba mama versem mi diye dusunuyorum emmeler azaldı gibi
Omeraslan cLearQueen Her şey dahil bir otelse bebeğinize rahatlıkla yemek bulursunuz. Yoğurttan çorbaya köftesiden balığına birçok çeşit oluyor zaten. Her öğün meyve çıkıyor.
cLearQueen Omeraslan evet her sey dahil canım da bilemiyosun işte kötü olabiliyor zehirlenen bile olabiliyor 😅
Deletedmom2987 cLearQueen herşey dahilse oteliniz bebek menüleri çıkıyor yada diyet yemekleri en kötü oteli arayıp bilgi alın yemeklerde özel istek yapılıyor otellerde anlayışlılar yani bir de egzama demişsin de antalyanın suyu aşırı tuzlu direk banyo yapman lazım yoksa vücudunda kuruyor egzamayı azdırmasın
cLearQueen Deletedmom2987 evet hemen yıkıcam denizden cıkınca su tutcam en azından. Allah korusun iyi gelir dediler doktorları tuzlu su
gg3848 cLearQueen valla kuzum ben ızgara köfte falan yedirdim çok da kasmadım bir kaç günden bir şey olmaz diye düşündüm sabah kahvaltısında tuzsuz omlet yaptırabilirsin haşlama yumurta tuzsuz peynir yedirirsin meyve yedirebilirsin yanına bebek bisküvisi falan da alırsın bitti gitti
oylesinebiri__ cLearQueen doktora sora sora adam kapılara geliyor 😂 sorularin bitmiyor annesi diyor 🤣
Mariposa cLearQueen acik bufede mutlaka yedirecek biseyler bulabilirsiniz biz de o aylarda tatile ciktik sorun yasamadik