kitapkokusu_ sabah girmedi valla tatlı dil işe yaramadı bizde sabır kalmadı eşim işe gidemedi sabah bırakmadı babasini babasıda tamam ozaman 2 seçeneğin var ya eve gidiyoruz odanda tek başına oynicaksin kapıyıda kitlicem disariya cikmicaksin yada ogretmeninle arkadaşınla burda oynucaksin annende bahçede seni beklicek dedi o sekilde girdi sınıfa ben hep bahcedeydim bi kere aradı ogretmen yemekhanede ağlama krizine girdi diye oda öğretmenin suçuymuş zaten yemeklerini bitirmeden toplatmış kizimda daha bitirmedim diyip ağladı gittim sakinlestirdim tekrar sınıfına girdi ama ara ara hep izinsiz çıktı siniftan yanima geldi onun disinda düne gore biraz daha fazla vakit gecirdi sınıfta oynadı arkadas edindi ama sınıftan izinsiz kaçma konusunda hâlâ bir yol kat edemedik komutlara da uymuyor ayakkabısını değiştirmeden cantasini almadan çıkış saatinde yanima geldi artik dayanamadım topladım neyi varsa çıktım evde konuştum tamam daha cikmicam sınıftan dedi ama yarin bakalim ne olacak ya boyle alışacak yada ben pes edicem