ummukerem Kızlar WhatsApp instagramda falan kısıtlama mı var ? Gene ne gündem var ya bebişlerle bi haberiz böyle kesilince daha da cahil kalıyoruz olaylara😬
meeerve ummukerem wifi YouTube açmıyor ama hücresel veriden açtı anlamadım bende. Diğerlerinde bir sorun yaşamadım
semanur11 ummukerem ayy sabahtandır kaç kere wifi kapattıp açtım hiç bir uygulamaya giremiyorım demekki kısıtlama varmış en son buraya gireyim dedim burada sorun yok 🤣
ummukerem myangelson girebiliyor musun? Gidiyor mu mesajlar? Dedim bizim internette mi sorun acaba kendimi yolladım önce😅
ummukerem yavruaslanlar aklıma geldi benim de 🫠 kapattıkları için her şeyi ne olduğunu anlayamıyoruz da
Nurelllamm ummukerem ya ben kısıtlama olduğunu bilmiyordum ınstagramı sildim yükledim şimdi de giriş yapamıyorum kod göndermiyor ne yapıcam ya kısıtlamadan dolayı mı öyle oluyor acaba 😣😣
birmommy Dedektifgadget ay bundan mıymış wıfi YouTube açmıyor bendede normal ağ açıyor internete sövdüm bir ton 😂
vecihi Chp İstanbul il başkanı ve kurullar görevden uzaklaştırılmış ve yerine geçici kurul atanmış. İktidarı olmayan bir partiye darbe yapılıyor.
ummukerem bossmomm daha fazla provakatif paylaşım yapılsın diye herhalde… Her yasak isyancısını doğuruyor 🤧