azrakaraca Merhabalar benim bebeğim 30 günlük ve daha yeni emzik aldım ama emziriyorum meme redddi yaşar mıyım yaşayan var mı korkuyorum biraz ama
momas azrakaraca doğduğu ilk gün verdim hiç red yaşamadım. Ne kadar geç verirsen o kadar tutmak istemez o yüzden ver hemen alışsın
esma3222 azrakaraca valla bende onu kullanıyorum aglıyodu durduramadım hastade verdım 2.gün hastane çantasına koymustum meme reddi de olmadı
Bebikoluhayatim azrakaraca bir tane emzik denedim tutamayımca 1 ayda ultra aiire tuttu 18 aylık hala devam
iremnaz88 oylesinebiri__ ya bişi sorcam benim bebeğimde avent emzik kullanıyor şuan 4 aylık 6 aydan sonra numarasını değiştirmem gerek mi tutarmı tutmazmı bilmiyorum
azrakaraca momas aaa gerçekten mi aslında bugün verdim ama çok güzel tuttu ama meme reddi yaşayacak diye korktum vermedim evde kıymet koptu 🥲
ecmel1 iremnaz88 bence değiştirmelisiniz çünkü damak yapısı büyüyor diş damak gelişimde olumsuz etkilememesi adına değişilmesi lazım benim şahsi fikrim bende bebeğime 6 aydan sonra tutar diye aldım büyüğünü bebeğim emzikten açıldı kendisi tutmak istemedi eğer tutsaydı değiştirirdim
ecmel1 azrakaraca bende bebeğime 30 . Günden sonra verdim meme reddi yaşamamak için aventin gece emziğini ama geç verdim galiba 2 ay canı isteyince ara ara tuttu sonra istemedi hiç tutmadı kendi kendine açıldı emzikten