Tucig Hipp 1 organik bebek sütü ile Hipp combiotic arasında ne fark var acaba bilen birisi beni aydınlatabilir mi ....
Mlsyldz Fyzpyrz kilo alimnz nasıl peki kilo aldıran bi mamami ve sindirimi kolay bi mamayms günde kaç kez kaka yapiyo acaba
Fyzpyrz Mlsyldz gayet iyi kilo alimi 4510gr dogdu suan 8400gr.kakasinida gunde2 kez yapiyor bazi gunler 1 kez yapiyor
Fyzpyrz ikos58 evet simdi bende arastirdim.hipp combiotic bagirsak sindirimini kolaylastirici ve duzenliyici icerige sahipmis.digeri normal mamaymis.
Tucig Fyzpyrz bende combiotic kullanıyorum hem anne sütü ama her gün kakasını yapmıyor gün aşırı yapıyor normal mi acaba
ikos58 Fyzpyrz evet bız 4 aydır golden goat kullandık cok da memnunum ama bebişim kusmaya ve mamayı reddetmeye başladı o yüzden hipp combiotic aldım gayet güzel rahat bir mama
Fyzpyrz Tucig doktora sormustum ben 2 3 gun yapmamasi normal demisti.eger 3 gunden sonra yapmazsa kansuk diye bir fitil var onu kullan demisti.
Fyzpyrz Tucig illaki mamalarinda etkisi vardir.siz yinede kontrole gittiginizde kendi doktorunuzada danisin.bence bir sıkıntı yoktur ama iciniz rahat etsin.