aylam25 Kızlar adetim 9 gün gecikti test almaya da fırsatım olmadı ha bugün yarın olurum diye diye ama hiç bir belirtim de yok benim adetlerim de günü gununeydi hayatımda ilk defa bu kadar gecikti belirtim olmadan gebelik oluşur mu?
nurey aylam25 bacımmmm benimde gecikti testte alamadım daha. Normalde sivilce çıkmaz yüzümde çıktı. Göğüs hassasiyetimde yok. sıfır belirti. Bi sivilce işte. Oda saçma bi belirti😂Kendimizdende eminiz olursa aşırı şaşırıcam da valla ne etsek 😂
aylam25 nurey aynı şeyleri yaşıyoruz seninle desene 😂 of valla içim içimi yiyor düşünmekten yarın eşime aldırayım test sende aldır buraya yaz 🫠
ana0105 aylam25 benim de ara kanamam falan oldu geçen, bugünlerde adet olmam lazım 2 gün gecikti ( kesin hamile değilim ) hormonal bir durum da olabilir bu sebeple mevsim geçişi falan
Oguuu26 Bu ay benimde 5 gün gecikti az önce oldum emindim kendimden ama mevsimsel olabiliyor şüphen varsa test yap
aylam25 Oguuu26 belki de mevsimseldir bilmiyorum ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum bugün test aldırabilirsem bakalım
zerda_arven aylam25 Benim hep geckkiyor en fazla 8 gun gecikmisti 6 5 7 4 her at gecikme oluyor nedense
aylam25 zerda_arven işte bende de Böyle bi sorun olsaydı gecikme diyecem de ama ilk defa Böyle bir şey oldu saati saatine benim adetlerim o derece düzenliydi
aylam25 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan inan ki hiç bilmiyorum bugün test yapacam öğrenecez durumu hiç bir belirtimde yok saka gibi ya